b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Lask Linz – Salzburg

Ma is egyértelmű esélyes a Salzburg, viszont a kupadöntőt Klagenfurtban rendezik és az ellenfelük egy régi riválisuk lesz. (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk második részében a Szoboszlai Dominikot is soraiban tudó Salzburg mérkőzését választottuk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
106 nyertes – 63 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Munas Dabbur ma is kiveheti a részét a gólszerzésből. Vajon simán nyer a Salzburg, vagy megnehezíti a dolgukat a Linz? (Fotó : Getty Images)

I Lask Linz – Salzburg I

Az osztrák bajnokság rájátszásában az egyik legizgalmasabb mérkőzés kerül ma megrendezésre, hiszen a 2. helyezett és mindössze 2 vereséggel rendelkező Lask Linz fogadja otthonában az eddig szinte hibátlan mérleggel rendelkező Red Bull Salzburg csapatát. Ami elmondható már a mérkőzés előtt, hogy hazai pályán a Linz még veretlen, úgyhogy őrülten nehéz dolga lesz ma a bajnokaspiráns vendégeknek.

A Salzburg a megszokott módon teljesít ismét a bajnokságban, viszont most végre van számukra egy “kihívó” is. Mióta a csapat kiesett az El-ből 3 mérkőzésen 13 gólt szereztek és mindössze 1 gólt kaptak, míg a Linz szinte minden adandó alkalommal képes a gólszerzésre.

Egy szó, mint száz a Linz ma hazai pályán egyértelműen megszoríthatja a vendégeket, ráadásul a bajnokságban már két alkalommal találkoztak a felek és elsőként a Salzburg otthonában 3-1, míg a mai felállásban 3-3-s döntetlent értek el. Ezért számolnánk ma is a találatokkal és szerintünk betalál mindkét fél a másiknak és erre 1,80-s szorzóért érdemes alacsony téttel fogadást kötni.

LASK Linz – Salzburg (17:00)
Tipp: Igen  (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: