b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Köln – RB Leipzig – 06/01 20:30

A mai nap egyetlen mérkőzést favorizálnék a kínálatból, amely találkozóval kapcsolatosan igencsak bizakodó vagyok, hiszen a hazai pályán remek teljesítménnyel rendelkező Köln az RB Leipzig csapatát fogadja.


Ami azt illeti a tegnapi “nosztalgia” a gólváltással és a kimenetellel kapcsolatosan nagyon bejött és ma ugyanezt a vonalat vinném tovább a párosítás esetében. Ami látható, hogy a Lipcseiek egyfajta győzelmi kényszerbe kerültek, hiszen a mostani fordulóban minden csapat nyerni tudott a riválisok ellen és így a lipcsei csapat lecsúszott az ötödik helyre. Ez azt jelentené esetükben, hogy a Bajnokok Ligájában való indulás elúszna. Persze messze még a szezon vége, viszont a Köln otthonában egyáltalán nem vár sétagalopp a vendégekre. A hazaiak már-már biztonságos pozícióban várhatják a véghajrát, hiszen hét pont előnyük van a 16. helyezett Düsseldorf csapatával szemben és egyre jobban fogynak a fordulók. A két együttes között bőven van különbség, ugyanis a vendégek, mint támadásokban, mint védekezésben jóval erősebb mutatókkal rendelkeznek, míg a Köln védelme elég sok gólt hozott össze 28 fordulót követően.

A várható gólszámadatok alapján 1.32, ill. 1.97 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 1-2-es végeredményre lehet számítani.

A Lipcse számára ma csak a három pont az elfogadható, viszont ehhez legalább két gólt kell szerezniük, ugyanis a Köln roppantul gólerős hazai pályán. (Fotó : getty images)

A Lipcse tehát győzelmi kényszerben lép ma pályára és a megszokott hiányzókon kívül szinte minden kulcsjátékos szerepet kaphat a vendégek részéről. A hiányzók esetében Halstenberg, Hartmann, Konate és Poulsen kényszerül kihagyni a mérkőzést, viszont elől Werner, Sabitzer, Schick is szerepet kaphat. A hazaiak részéről sincsenek igazán kulcsfontosságú hiányzók és a Bornauw, Risse duón kívül mindenki játékára számíthatnak. Annyi biztos és szépen látható, hogy a kölniek hazai pályán nagyon gólerősek és mindössze két bajnokit tudtak le úgy, hogy nem rúgtak a riválisoknak gólt. Ami szintén megfigyelhető, hogy a jóval erősebb csapatok ellen azért elég nagy arányú verést kapott a csapat és példának okáért a Bayern 4-1, míg a Dortmund 3-1-re nyert a RheinEnergie stadionban. Egy szó, mint száz mindkét oldalon ott lesznek az ügyeletes gólvágók, ráadásul a Köln ahogy mondtam is igencsak gólerős hazai pályán. A hazai csapatban Cordoba, Uth, Drexler trió szinte garantáltan kezd, viszont a vendégeknél a Werner, Schick támadóduó, ill. mögöttük a Sabitzer, Kampl, Nkunki, Olmo négyes rohamozhat. A Lipcse kerete jóval erősebb, győzelmi kényszerben is vannak. Úgyhogy a gólváltás mellett a Lipcse győzelmében látok reális esélyt. Ezt a legtöbb fogadóirodában 2,60-as szorzón lehet látni, ez pedig egy olyan szorzó, amit hiba lenne kihagyni!

Köln – RB Leipzig Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + RB Leipzig (Mindkét csapat szerez gólt + Eredmény) 2.60 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: