b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Köln – Frankfurt – 06/20 15:30

A szombati játéknapról három Bundesliga mérkőzés került górcső alá és összességében tíz egységnyi tétet fogunk elhelyezni a három találkozón.


A mostani mérkőzés lényegében mindkét csapatnak tét nélkülinek mondható, ugyanis a Köln már biztosan bennmarad a Bundesligában, míg a Frankfurtnak mindössze matematikai esélye maradt a nemzetközi kupaporondot érő helyek valamelyikének eléréséhez. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy bármelyik csapat félvállról venné ezt a találkozót, illetve ismerve a kényszerszünet utáni teljesítményeket, egy igencsak izgalmas párosítás szemtanúi lehetünk. Ugyanis kijelenthető, hogy átlagosan mindkét együttes képes volt legalább egy gólt szerezni az ellenfeleknek, ám döntő többségben legalább egy alkalommal gólt is kaptak a csapatok. A Köln példának okáért a folytatás óta minden meccsén (7) gólt szerzett, ám kapott is és egy találkozót leszámítva rendre 2,5 gól felett zártak. A Frankfurt viszont két mérkőzéssel többet játszott és kijelenthető, hogy a Mainz elleni meglepetés mérkőzést leszámítva rendre rúgott gólt a csapat és minden alkalommal 2,5 gól felett zárt. Az-az a kényszerszünet után mindkét csapat nagyon sok gólt rúgott, ám mindig kaptak is bő számmal a riválisoktól.

A várható gólszámadatok (xG) alapján 2-2-es végeredményre van kilátás.

A hazaiak részéről Cordoba ismét gólt ünnepelhet. (Fotó : Getty Images)

 A várható végeredmény igencsak beszédes, ugyanis négy gól várható előzetes statisztikák alapján a találkozón. Mindkét csapat gólátlaga bőven az 1,0-ás érték felett helyezkedik, ráadásul látható, hogy két gyenge védelem fog egymással találkozni, ami a fogadásunk esetében kapóra is jöhet.


xG (várható gólszámadat)
1,72 1,69
Várható végeredmény : 2-2

A csapatok legutóbb december közepén találkoztak egymással és akkor hat gólt hozott a kettejük “csatája”, ez pedig mindenképp egy remek kiinduló alap számunkra. A kezdőket tekintve a hazaiak részéről elől Cordoba, Uth, Drexler, Thielmann, Modeste ötös rohamozhat, míg a vendégek részéről szinte garantált Silva, Kamada, Rode, da Costa és Kostic játéka is. Ezen játékosok mindegyike veszélyes lehet a kapuk előterében és könnyű szerrel betalálhatnak a másik kapujába. Egy szó, mint száz a találkozó a várható gólszámadatok alapján is több gólos fiaskónak minősül, ám a kényszerszünetet követő eredmények alapján, szinte minden tényező az over opció mellett szól. Látható, hogy a fogadóirodák is több gólos mérkőzésre rendezkedtek be, ennek ismeretében pedig akár kontrázni is lehetne a piacot. Ezt akkor vállalhatnánk be, ha legalább az egyik csapat jobb védekezéssel rendelkezne, ám a mérkőzésenkénti 1,92 és 1,72-es kapott gólátlagok mellett egy under opcióra őrültség lenne fogadni. Úgyhogy maradunk a gólváltásnál és a 2,5 gól feletti opció kettősénél, amit jelenleg 1.66-os szorzón lehet megfogadni.

Köln – Frankfurt Fogadási határidő : 15:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok) 1.66 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: