Bundesliga : Köln – Borussia Dortmund – 20:30

Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

A ma hajnali “gold” elemzések végre az elképzeléseim szerint alakultak és ugyan a végére körömrágósra sikerült az egyik mérkőzés, végül zöldültek a statisztikáknak megfelelően az ajánlások. A folytatásban egy német bajnoki mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol szerintem nincs nagyon min szépíteni.


I Köln – Borussia Dortmund I

 

A találkozó már abból az okból is érdekes, hogy ennyire magas a szorzó a vendégek sikerére (1,45), szerintem ez a szorzó a mérkőzés kezdetéig csökkenni fog. A Dortmund nagyon jól kezdte meg az évet és őszinte leszek, most szerintem megtudják fogni a Bayern Münchent, amennyiben nem lesz megint egy sérüléshullám a csapaton belül. Ami biztos, hogy iszonyat tempóval estek neki az első fordulónak, hiszen 5-1-re nyertek az Augsburg ellen. Alcacer ott folytatta, ahol abbahagyta, két gólt is szerzett a találkozón támadó. Ami nagyon jó hír, hogy ma ő biztosan ott lesz a pályán, de rajta kívül Sancho, Reus, Witsel játékára lehet számítani a vendégek részéről. A Köln, mint újonc ismét itt van a Bundesligában és vélhetően mindent megfog tenni a csapat a bennmaradásért. Papíron a két csapat között hatalmas különbség van, ráadásul az első mérkőzését látva a Kölnnek, aligha lesz nekik esélyük a Dortmund ellen.

A várható gólszámadatok alapján 0,72, illetve 3,01 gól várható a csaptoktól. Ez annyit tesz, hogy 0-2, 0-3 a reális eredmény. Ám a hazai gólra is van némi esély.

Győzelemmel folytathatja az idényt a Dortmund! (Fotó : Getty Images)

A vendégek kerete tehát jóval erősebb és tényleg az ilyen mérkőzéseket Reuséknak kötelezően hozni kell. A cserepad is erősnek mondható, hiszen Götze, Brandt, Delaney, Hakimi, Schmelzer megtalálható rajta. Ami szintén biztos tényező, hogy Sancho, Reus és Alcacer igencsak veszélyes triót alkot és ezt már megmutatták az első fordulóban is. A hármas egyre jobban összeszokik, Sancho ügyesebb, rutinosabb lett és tényleg kijön az, amit sokan jósoltak számára, hogy igazi angol reménység lehet. Úgyhogy én mindenképp bizakodó vagyok a találkozóval kapcsolatban. Ugyan hazai pályán fog szerepelni a Köln, de ahogy a Dortmund hozta az első mérkőzését, szerintem nem lesz probléma az újoncot két góllal legalább megverni. Etért egy fogadáskészítő opcióval készültem, ahol a Dortmund sikerére és a 1,5 gól feletti opcióra ajánlok fogadást “B” kategóriába sorolva.

Köln – Borussia Dortmund (20:30)

Tipp: Borussia Dortmund + 1 gól felett (Játékidő eredménye + Összesített gólszám) odds:1,61 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

Hirdetések