b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga: Ismét a góloké lehet a főszerep!

Vajon ma képes lesz pontot szerezni a Hertha? (Fotó : Getty Images)

A Bundesliga 12. fordulójának nyitómérkőzésén a Werder Bremen és a Hertha BSC összecsapását láthatjuk.

Alapvetően egyik csapat sincs kirobbanó formában, ugyanis a hazaiak a 11., míg a vendégek a 13. helyen állnak 11 fordulót követően. Persze nagyon messze még a szezon vége és a most látható lemaradás könnyedén behozható a következő fordulókban. Ami viszont remek hír mindkét csapat esetében, hogy elég kevés sérültjük van. A hazaiaknál Rapp, Mbom, míg a vendégeknél Jarstein, Ngankam, Nsona maródi. Ezenkívül a Werdernél még van egy eltiltott (M. Friedl). A hazai szurkolók persze nem örülhetnek igazán, hiszen szeretett csapatuk az utóbbi fordulókban rendre pontokat veszített és mindezek mellett még a gólszerzés sem jött össze a Werder játékosoknak. A berliniek ellen persze lehet bizakodni, mert a Hertha védelme nem a legerősebb, ám a fővárosiak elég jó formába lendültek és az utóbbi öt fordulóban négyszer pontot is szereztek. 

TÖLTSD LE TE IS AZ APPLIKÁCIÓNKAT!

Használd Te is nap, mint nap az ingyenesen letölthető alkalmazásunkat! Az applikációban megtalálhatod a közösségi felületeinket, a weboldalunkat, a beharangozó ajánlásainkat, előfizetői véleményeket, híreket. Ezenkívül létrehozhatsz egy virtuális kártyát, amely birtokában rengeteg kedvezményben részesülhetsz!

B&WTIPS ALKALMAZÁS

INGYENESEN ITT TÖLTHETED LE!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

Werder Bremen - Hertha BSCFogadási határidő: 20:30

Összességében egy végletekig kiélezett mérkőzésre számítunk és bőven reálisnak véljük azt, hogy ma a csapatok döntetlennel zárjanak. A formai különbségek adottak, ám mi a Werder Bremen csapatát egy picivel jobbnak érezzük még így is és azért a mostani Hertha ellen minden esélye adott a brémaiaknak a pontszerzésre. Úgyhogy egy jó kis meccsre számítunk, ahol mindkét csapat képes lehet gólt szerezni. Ezzel kalkulálnak a bukik is, hogy több gólos mérkőzés szemtanúi leszünk. A mai tippünket nem bonyolítjuk túl és a gólváltásra kötünk fogadást, ami ugyan nem fizet túl magas szorzón, de ez kellőképp megmutatja az ajánlásunk erősségét is. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.55

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

0
%d bloggers like this: