b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Hoffenheim – RB Leipzig – 06/12 20:30

A pénteki játéknapról így előzetesen mindössze egy találkozó kerül kiemelésre, amely a Hoffenheim – RB Leipzig mérkőzésre vonatkozik.


A mérkőzést megelőző napon már látható, hogy nagyon mozognak az oddsok, ugyanis a most favorizált opció még kora reggel 2,50-es szorzón volt látható. Ezt követően 2,36, ill. 2,30-as szorzóra csökkent az opció. Ami azt illeti a találkozó esetében leginkább a statisztikai rendszerünk adataiban bízva hoztuk meg a döntésünket, ugyanis mindkét együttes pontszerzési kényszerben lép pályára, viszont a Lipcseiek győzelme bőven reálisnak mondható és nem mellesleg várható. Ami a vendégek dolgát nehezítheti, hogy a támadó harmadból Poulsen és Sabitzer is sérülés miatt hiányozni fog, ám a Schick, Werner, Nkunku, Olmo négyes azért így is nagyon hatékonynak mondható. A Hoffenheim hazai pályán jól teljesít, viszont kiemelhető esetükben, hogy a kényszerszünet óta igencsak könnyű sorsolása volt a csapatnak és így is mindössze két győzelem, két döntetlen és egy vereség a mérlegük. Az RB Leipzig ezzel ellentétben veretlen, ráadásul az idegenbeli túráit rendre megnyerte a jelenleg harmadik helyen lévő csapat.

A várható gólszámadatok alapján 1.16, ill. 2.72 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 1-3-as végeredményre lehet számítani.

Werner játékán most is sok fog múlni, vajon képes lesz az RB Leipzig győzelemmel abszolválni a Hoffenheim elleni mérkőzésüket. (Fotó : getty images)

A csapatok között tehát előzetesen két gólos különbség várható, amelyet a fogadóirodák is realizálnak a szorzóikat látva. A Hoffenheim csapatából Belfodil, Bruun Larsen, Hubner hiányzik és itt véleményünk szerint Hubner hiánya okozhat gondot a Hoffenheim védelmében. A vendégek támadósora ugyan “foghíjas”, ugyanis nincs a fentiekben említett két támadójátékos a keretükben, ám így is nagyon gólerősnek mondható a csapat. A kényszerszünetet követően a Hoffenheim rendre képes volt betalálni az ellenfeleknek és egyedül a Hertha ellen maradt rúgott gól nélkül a csapat. Az RB Leipzig is hasonló mutatókkal rendelkezik, ám Gulácsi elég sok gólt kapott az utóbbi időben és egyedül a Mainz ellen maradt kapott gól nélkül a csapat. Egymás ellen a szezon során mindössze egyszer találkoztak az együttesek és akkor 3-1-re nyert a Lipcse. Összességében minden tényező az RB Leipzig győzelme mellett szól, illetve az előző mérkőzéseket látva, valóban reális érték lehet a gólváltásban is. A fogadást elég rizikósnak érezzük, ezért csak 2,5 egységgel ajánljuk azt fogadásként.

Hoffenheim – RB Leipzig Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
 RB Leipzig + Igen (Eredmény + Mindkét csapat szerez gólt) 2.30 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: