b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Hoffenheim – Leverkusen

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz ez a párharc?! (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma két résszel jelentkezik! Elsőként a Bundesliga 27. fordulójának nyitómérkőzésére készítettünk egy ajánlást.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
96 nyertes – 53 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz a Hoffenheim-Leverkusen párharc? (Fotó : Getty Images)

I Hoffenheim – Leverkusen I

A mérkőzésen elmondható, hogy mindkét csapat igencsak gólképes teljesítményt nyújt az egész szezon alatt. A hazaiak 50 találatot szereztek 26 fordulót követően, míg a Leverkusen 47 találatnál tart. Ami szintén látható, hogy mindkét fél rendre több gólt kap a találkozóin.

Az ötletadó “jelző” azért került a mérkőzéshez, mert az EB selejtezők miatt több kulcsjátékos játéka is kérdéses. A hazaiak részéről Kramaric kisebb sérülést szenvedett a magyarok elleni mérkőzésen, de épp Szalai is gyomorpanaszokkal küzd. A vendégek oldaláról kevesebb a hiányzó, viszont Bender és Wendell szinte biztosan kihagyja a találkozót.

Egy szó, mint száz a két csapat többször gólt szerez és ma két viszonylag gyengébb védelem találkozik egymással. Az előző mérkőzéseken rendre jöttek a gólok, viszont most mi kevesebb találattal számolnák. A gólváltást biztosnak érezzük, de várhatóan 2-3, de maximum 4 gólos találkozót láthatunk. Ezért a bet365 fogadáskészítőjével a “mindkét csapat gólt szerez + 5,5 gól alatti” opcióra ajánlunk fogadást, amelyre 1,66-s szorzóért megéri alacsony téttel fogadást kötni.

Hoffenheim – Leverkusen (20:30)
Tipp:Igen+5,5 gól alatt (Mindkét csapat gólt szerez + Gólszám összesített) odds:1,66 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: