b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Hoffenheim – Bayern München – 02/29 15:30

A Hoffenheim – Bayern München párosítás izgalmasnak ígérkezik, hiszen a fogadóirodák valószínűleg nem kalkuláltak több tényezővel sem.


A Bayern részéről több kulcsfontosságú hiányzó is lesz, hiszen Coman, Lewandowski és Perisic is kénytelen kihagyni a mostani mérkőzést. Márpedig Coman és Lewandowski igencsak meghatározó játékosai a vendégek támadójátékának és rájuk ma biztosan nem számíthatnak a vendégek. A Hoffenheim a szokásos szezonját futja, vannak hullámvölgyek a csapat életében ám most is esélyesek az európai kupaporondon való indulást érő helyek valamelyikére odaérni. A Bayern egyébként elég kaotikus teljesítményt nyújt a bajnokságban és több esetben is meglepő eredményeket produkáltak és volt már nem egy, nem két alkalom arra, hogy az utolsó pillanatokban sikerült csak megnyerniük az adott mérkőzéseket. Márpedig a Hoffenheim az a csapat, aki rendre felszívja magát a Bayern ellen és a bajnokságban az előző mérkőzésen meg is verték az akkor hazai pályán szereplő Bayern Münchent. Ezt követően még februárban találkoztak a felek a Német Kupában, akkor 4-3-as eredmény született.

A várható gólszámadatok alapján 1,47, ill. 2,36 a két csapat mutatója. 

Ma Coutinho, Gnabry és Müller triónak kell virítani a kapu előterében. (Fotó : Getty Images)

Összességében a várható gólszámadatokkal egyet értek, bár a Bayern München góljaiból 25-t érdemes egyből lefaragni, hiszen ahogy már a fentiekben említettem Lewandowski ma biztosan nem lép pályára. Az így kapott érték pedig már nem is olyan kecsegtető, hiszen 1,73-ra módosult a Bayern rúgott góljainak átlaga. Aztán ott van az a tényező is, hogy 02.25-én még a Chelsea otthonában kellett a Bajnokok Ligájában pályára lépni a csapatnak, ahol ugyan nyerni tudtak, de akkor is fáradtabbak lehetnek, mint a házigazdák. Egyszóval számomra megdöbbentő, hogy ilyen feltételek mellett ekkora underdog a Hoffenheim, úgyhogy egy ázsiai hendikep mellett a +1,5 gólos határon favorizálom a hazaiak győzelmét.

Hoffenheim – Bayern München Fogadási határidő : 15:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Hoffenheim +1,5 gól (Hendikep) 1,90 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: