b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Hertha BSC – Düsseldorf – 20:30

Vajon ma képes lesz pontot szerezni a Hertha? (Fotó : Getty Images)

A német bajnokság 7. fordulójában az egyre jobb eredményeket elérő Hertha mérkőzésére készültem.


A Hertha egy meglepetés döntetlennel kezdte a szezont, majd ezt követően három fordulón keresztül is vereséget szenvedett a csapat. Az 5., illetve 6. fordulóban nyerni tudtak a Paderborn ellen hazai pályán, majd legutóbb a Köln ellen idegenben. A Düsseldorf is hasonló szezont fut eddig, mint a Hertha ám a vendégek pozitív tényezője, hogy eddig minden egyes mérkőzésükön gólt szereztek, a negatív viszont az, hogy kaptak is.

A várható gólszámadatok alapján 1,26, illetve 1,48 a csapatok mérlege. Ez alapján is megalapozott lehet a gólváltás.

Vajon megnyeri a harmadik mérkőzését is a Hertha? (Fotó : Getty Images)

A két együttes egymás elleni eredményei is beszédesek, ám az idei mérlegük alapján is bőven reális lehet a gólváltás, mint opció. A gólszámadatok is erről tesznek tanúbizonyságot. Sokat gondolkoztam azon, hogy a hazaiak győzelmét favorizáljam, ám a Düsseldorf legutóbb 3 ponttal távozott még április elején a Hertha otthonából. Úgyhogy ezen a találkozón is egy izgalmas mérkőzésre lehet kilátás, ahol akár a pontosztozkodás is megtörténhet. Egyik oldal védelme sem a megbízhatóságáról híres, ezért bőven van érték a gólváltásban a mai találkozón.

Hertha BSC – Düsseldorf Fogadási Határidő : 20:30
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt)  odds: 1,66

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: