Bundesliga : Hertha BSC – Düsseldorf – 20:30

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

A német bajnokság 7. fordulójában az egyre jobb eredményeket elérő Hertha mérkőzésére készültem.


A Hertha egy meglepetés döntetlennel kezdte a szezont, majd ezt követően három fordulón keresztül is vereséget szenvedett a csapat. Az 5., illetve 6. fordulóban nyerni tudtak a Paderborn ellen hazai pályán, majd legutóbb a Köln ellen idegenben. A Düsseldorf is hasonló szezont fut eddig, mint a Hertha ám a vendégek pozitív tényezője, hogy eddig minden egyes mérkőzésükön gólt szereztek, a negatív viszont az, hogy kaptak is.

A várható gólszámadatok alapján 1,26, illetve 1,48 a csapatok mérlege. Ez alapján is megalapozott lehet a gólváltás.

Vajon megnyeri a harmadik mérkőzését is a Hertha? (Fotó : Getty Images)

A két együttes egymás elleni eredményei is beszédesek, ám az idei mérlegük alapján is bőven reális lehet a gólváltás, mint opció. A gólszámadatok is erről tesznek tanúbizonyságot. Sokat gondolkoztam azon, hogy a hazaiak győzelmét favorizáljam, ám a Düsseldorf legutóbb 3 ponttal távozott még április elején a Hertha otthonából. Úgyhogy ezen a találkozón is egy izgalmas mérkőzésre lehet kilátás, ahol akár a pontosztozkodás is megtörténhet. Egyik oldal védelme sem a megbízhatóságáról híres, ezért bőven van érték a gólváltásban a mai találkozón.

Hertha BSC – Düsseldorf Fogadási Határidő : 20:30
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt)  odds: 1,66

Amennyiben tetszik Önnek is a munkánk, a precizitás, a megosztott ingyenes elemzések és szelvények, az elért eredményeink, viszont nem szeretne előfizetőnk lenni, avagy előfizetőnk de szeretne az átlagos előfizetésén kívül nagyobb összeget utalni számunkra támogatásként megteheti. Az oldalunk hosszú távú, stabil működését az tudja biztosítani, ha az olvasóink/előfizetőink rendszeresen támogatják a munkánkat. Támogatom a szolgáltatást. Köszönjük a támogatását! 
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0