b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Hartberg – Salzburg – 06/07 17:00

A vasárnapi játéknapon is két mérkőzést emelnénk ki a kínálatból és elsőként egy osztrák Bundesliga találkozóról lenne szó.


A Hartberg – Salzburg találkozó több szempontból is érdekes lehet, ugyanis a hazaiak eléggé megnehezítik az osztrák élcsapatok dolgát. Példának okáért a kényszerszünet után egyből egy meglepetéssel kezdtek, hiszen a LASK Linz csapatát idegenben verték 2-1-re. A mostani riválisuk is eléggé megszenvedett már a Hartberggel, ugyanis Szoboszlaiék, még szeptemberben fordított felállásban 7-2-re, viszont a mostani felállásban decemberben mindössze 2-2-es eredményre voltak elegek. Egyszóval a hazaiak igencsak szeretik megtréfálni a “nagyokat”. A Hartberg ráadásul joggal pályázhat akár a Bajnokok Ligájába való jutásra is, ugyanis a csapat lemaradás mindössze öt pont. A Salzburg remekül kapta el a rajtot és magabiztos győzelmet arattak az ősi rivális Rapid Wien ellen. A statisztikai adatok alapján igencsak magas esélye van a gólváltásnak, ill. a 2,5 gól feletti opciónak is.

A várható gólszámadatok alapján 1.56, ill. 2.36 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 1-2-es végeredményre lehet számítani.

Kemény mérkőzés vár Szoboszlaiékra. (Fotó : getty images)

Az ajánlásunkat leginkább a statisztikai adatokra alapozva, ill. az előzményeket látva hoztuk meg. A Hartberg a szezon során mindkétszer betalált a Salzburgnak, ráadásul idegenben azért elég sűrűn kap legalább egy gól az osztrák kirakatcsapat. A Rapid Wien elleni mérkőzésen rengeteg helyzetük volt és kijelenthetjük, hogy a Rapid egyáltalán nem volt riválisa Szoboszlaiéknak, ám a Hartberg LASK Linz elleni rajtja mindenképp beszédes. A találkozón ráadásul minden egyes kulcsjátékos és ügyeletes gólvágó szerepet kaphat mindkét oldalt figyelembe véve. Egy szó, mint száz a találkozón a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció kettősét favorizáljuk, amelyre az előzetes statisztikák alapján igencsak magas esély 72,5% esély van. Ilyen kilátások mellett nagy hiba lenne nem favorizálni ezt az opciót, úgyhogy 2,5 egységgel ajánljunk fogadást a mérkőzésre.

Hartberg – Salzburg Fogadási határidő : 17:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
 2,5 felett + Igen (Gólszám összesített + Mindkét csapat szerez gólt) 2.00 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: