b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Hannover 96 – Mönchengladbach

HANOVER, GERMANY - FEBRUARY 01: Thomas Doll, Manager of Hannover 96 reacts during the Bundesliga match between Hannover 96 and RB Leipzig at HDI-Arena on February 01, 2019 in Hanover, Germany. (Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma három résszel jelentkezik és a megszokott hosszas elemzések helyett, most csak pár soros érvelésekkel készülünk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
108 nyertes – 65 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma vajon kitalál valamit Doll, vagy ismét pont nélkül zárnak? (Fotó : Getty Images)

I Hannover 96 – Mönchengladbach I

Dollék már-már esélytelenként vannak elkönyvelve, míg a vendégeknek ma kötelező lenne hozni a mérkőzést. Plea és Hazard biztosan a kezdőben kap szerepet és ha elakar érni valamit a Mönchengladbach a bajnokságban, akkor itt 3 pontot kell gyűjteni. A hazaiaknál továbbra is hosszas a sérültek listája, ráadásul a kiesés szinte már kézzel fogható. Nehéz ilyenkor motivációt találni, úgyhogy a vendégek sikerében mindenképp van érték és alacsony téttel érdemes favorizálni a sikerüket. Ha a végeredményt nézzük, mi egy szűk 1 gólos sikert várunk a vendégektől.

Hannover 96 – Mönchengladbach (15:30)
Tipp:Mönchengladbach (Játékidő eredménye) odds:1,53 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: