b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Hamburg – Kiel – 06/08 20:30

A mai nap második, egyben utolsó mérkőzése a Hamburg – Kiel találkozó lesz. Az “xg mutatók” segítségével egyértelműen látható, hogy egy izgalmas párharcra van kilátás.


A találkozóval kapcsolatosan rögtön érdemes megemlíteni, hogy az idegenbeli szerepléseket tekintve, a Kiel számít a Bundesliga 2. egyik leggólerősebb csapatának. A vendégek 1,79-es rúgott gólátlaggal rendelkeznek és a kényszerszünet után kijelenthetjük, hogy rendre gólokban gazdag találkozókat alakított ki a csapat. A Hamburg tehát egyáltalán nincs könnyű helyzetben, ráadásul a “nyomás” inkább a hazaiakon van, hiszen győzelmi kényszerben lépnek ma pályára. A győzelmi kényszer leginkább annak tudható be, hogy a Stuttgart hazai pályán pontokat vesztett és most egy esetleges győzelemmel már egalizálnák a felek közti különbséget, ami egyeneságon való továbbjutást jelenhetne a Bundesligába a csapatnak.

A várható gólszámadatok alapján 1.91, ill. 1.26 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 2-1-es végeredményre lehet számítani.

Vajon ismét győzelmet ünnepelnek a hazaiak? (Fotó : getty images)

A találkozóval kapcsolatosan tehát lehet számítani a gólokra. Ha csak a szimpla kényszerszünet utáni eredményeket nézzük a Kiel minden egyes mérkőzésén gólt szerzett, ill. kapott is és rendre 2,5 gól felett zártak. A Hamburg is elég érdekes eredményeket alakított ki, ugyanis a Bielefeld ellen 0-0-ás döntetlennel zártak, ám ezt leszámítva négy, vagy öt gólos mérkőzéseket alakított ki a csapat. Mivel a hazaiak győzelmi kényszerben vannak, ez szerintem egy jóval offenzívabb futballt hozhat esetükben, míg a Kiel vélhetően ugyanazt a mentalitást fogja a pályára helyezni, mint amit tőlük eddig is láthattunk. Ami érdekes tényező, hogy a Kiel sosem írható le, hiszen nagyon sok meglepetést okoztak már a szezon során és példának okáért a kényszerszünetet követően 3-2-re verték a Stuttgart csapatát. Mindkét oldalon szinte garantáltan játszanak az ügyeletes gólfelelősök és ami remek hír ezzel kapcsolatosan, hogy mindkét csapat esetében nem egy, vagy két játékosról beszélünk. A csapatok legutóbb november elején találkoztak egymással, akkor 1-1-es eredménnyel zártak. Ám ismerve a Kiel idegenbeli teljesítményeit, ahol 12-3-as mutatójuk van a 2,5 gól feletti mutató esetében, nagy hibának érezném, ha nem favorizáltuk volna a találatokat. Ezt most megtettük és bízunk benne, hogy kialakul ismét egy adok-kapok a csapatok mérkőzésén. Az előző mérkőzéseken szinte végig hozták a most favorizált opciót a csapatok és remélhetőleg ezt egymás ellen is megteszik.

Hamburg – Kiel Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
 2,5 felett + Igen (Gólszám összesített + Mindkét csapat szerez gólt) 2.00 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: