b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga: Gólokra pályázunk a Hoffenheim meccsén!

Ismét egy gólokat ünnepelhet a Hoffenheim! (Fotó: Getty Images)

2022-08-27179

A Bundesliga 4. fordulójának szombati játéknapján több izgalmas mérkőzés is megrendezésre kerül és az egyik ilyen találkozó a Hoffenheim-Augsburg párharc lesz.

Felemás eredményekkel nyitottak a csapatok a 2022/2023-as szezonban, ugyanis a Hoffenheim két győzelemmel és egy vereséggel áll, míg az Augsburg egy győzelmet és két vereséget tudhat magáénak. Nagy kérdés, hogy szombat délután melyik csapatnak fog kijönni jobban a lépés, de az előzmények tudatában, mi a Hoffenheim pontszerzését tartjuk reálisnak. A hazaiak eddig nagyon gólerősen futballoznak és a VfL Bochum, illetve Leverkusen ellen szerzett három-három találat is erről tanúskodik. Az Augsburg sem panaszkodhat a támadói teljesítményére, hiszen a Freiburg elleni gólnélküli meccs után két gólt szereztek a Leverkusen otthonában, míg legutóbb a Mainz ellen is betaláltak. A mai mérkőzést viszont több játékos is kihagyja sérülés miatt. A Hoffenheim csapatában Bebou, Bicakcic, Hubner és Penteke sérült, míg a vendégeknél Dorsch, Oxford, Sarenren-Bazee, Strobl és Uduokhai maródi.

Hoffenheim - AugsburgFogadási határidő: 15:30

Összességében egy gólokban gazdag mérkőzésre számítunk és a felek múltja is erre enged következtetni. Az elmúlt három fordulóban mindkét csapat 2.5 gól felett zárt és szerintünk ez ma is reális lesz a találkozón. A fogadóirodák is erre számítanak, hiszen a legtöbb helyen 1.45 és 1.53-as szorzók között lehet fogadást kötni erre az opcióra. Ezt mi elég alacsonynak tartjuk, de a gólváltással kombinálva már egy igencsak kedvező szorzóra köthetünk fogadást. Úgyhogy a 2.5 gól feletti opcióra és a gólváltásra fogadunk!

Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: