b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Füsche Berlin – Magdeburg – 10/06 19:00

DUESSELDORF, GERMANY - AUGUST 21: Simon Hald Jensen #5 of Flensburg-Handewitt challenges Hendrik Pekeler of THW Kiel during the PIXUM Supercup 2019 at ISS Dome on August 21, 2019 in Duesseldorf, Germany. (Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

Egy igazi rangadóval folytatódik a német bajnokság. A most favorizált két együttes rendre szoros mérkőzést játszik egymás ellen. A rókák az utolsó öt egymás elleni mérkőzést megnyerték, viszont szerintünk ez ma este változni fog. A Magdeburg csapata mellet szól, hogy két nappal többet tudtak pihenni a mérkőzésre, illetve fontos megjegyezni, hogy a berlini csapatból nyolc játékos hiányzik és nem lesz teltház a mérkőzésen. Véleményük szerint minden adott ahhoz, hogy ma este újra pontot szerezzen a Magdeburg.

📊 Ajánlott predikció: 
Magdeburg +0.5 (Hendikep)

odds: 
1.70 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: