b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Freiburg – Mönchengladbach – 06/05 20:30

A pénteki játéknapon mindössze egy mérkőzést favorizálunk, ahol egy igencsak rizikós ajánlásra kötünk fogadást. 


Ami azt illeti, a mostani elemzés esetében leginkább a statisztikai adatokra alapozva hoztuk meg a végső döntésünket. A Freiburg hazai pályán inkább “bekkelős”, mintsem rohanós csapat és ez könnyen gondot okozhat az amúgy felemás teljesítménnyel rendelkező gladbachi támadóknak. A vendégek részéről a Plea, Thuram duó szinte garantáltan kezdeni fog, ám ha az első húsz percet képes kihúzni a Freiburg kapott gól nélkül, akkor hasonlóan alakulhat a mérkőzés, mint legutóbb a Leverkusen ellen. Márpedig tudhatjuk, hogy a mostani Leverkusen támadósor elég erősnek mondható, ráadásul ott van az a tényező is, hogy lehet “kilőtték” magukat a Mönchengladbach játékosok legutóbb, hiszen négy gólt is szereztek az Union Berlin ellen.

A várható gólszámadatok alapján 1.11, ill. 1.36 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 1-1-es végeredményre lehet számítani.

A Mönchengladbach játékosokra most jóval nehezebb feladat vár a Freiburg otthonában. (Fotó : getty images)

A várható gólszámokra is lehetne alapozni, hogy ez a mostani mérkőzés jóval szorosabb lesz, ám mi inkább arra a tényezőre alapoznánk, hogy a Freiburg hazai pályán a legtöbb alkalommal a második félidőkben szerzett gólt, ill. a legtöbb gólt ebben a játékrészben kapta. A Mönchengladbach a korai góljairól híres, ám idegenben a rúgott góljainak 42 százalékát a második felvonásban szerezte, ill. a kapott gólok esetében megközelítőleg 60 százalékhoz konvergál a mutató. Ezen adatok alapján mi arra a döntésre jutottunk, hogy a gólokra és a félidőkre fogadunk. Méghozzá olyan módon, hogy a második játékrészben fog születni a legtöbb találat a mérkőzésen. Lényegében az első húsz perc lesz a mérvadó, ha addig nem kap gólt a Freiburg és a Mönchengladbach is rendezett védelemmel fog felállni, akkor szinte garantált a sikerünk. Ugyan szaladt már bele a Gladbach adok-kapok mérkőzésben, viszont a Freiburg megmutatta legutóbb a Leverkusen ellen hazai pályán, hogy egy keményebb védekezéssel a liga egyik legerősebb támadósorának is megálljt parancsoljanak. Most is erre számítunk és szerintünk könnyedén “zöldülhet” az általunk favorizált opció, amelyet 2,5 egységgel ajánlunk fogadásként. Az opció esetében érdemes megemlíteni, hogy bet365-n 2,20, míg tippmixen 2,00-ról indultak a szorzók, amelyek mostanra 2,00, ill. 1,80-ra redukálódtak. A hiányzók esetében egyébként a vendégek vannak hátrányban, ugyanis Embolo, Johnson, Raffael, Strobl és Zakaria is kénytelen kihagyni a találkozót.

Freiburg – Mönchengladbach Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2. félidő (Legmagasabb gólszámú félidő) 2.00 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: