Bundesliga : Freiburg – Hertha BSC

Az ötletadó rovatunk ma két résszel jelentkezik, az első részben egyből egy német mérkőzéssel indítanánk, ahol egy 4,33-s szorzót vállalunk be.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
69 nyertes – 38 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma is pontot szereznek Dárdaiék? (Fotó: Getty Images)


I Freiburg – Hertha BSC I

Dárdai Pali által fémjelzett Hertha mérkőzésén egy igencsak rizikós, ám annál inkább esélyekkel teljes opciót választottunk ki. Gyakorlatilag mindkét oldalon felsorakozott a hiányzók listáján 5-10 személy, akik kérdéses állapotban vannak a mai találkozó előtt. Ennek ellenére mi azt mondtuk, hogy ez a két csapat ma is remizhet egymással és kiindulva az egymás elleni eredményekből a gólváltás is bőven esélyes opció lehet.

A Hertha idegenben botladozik, de így is 4-3-5-s mérlegük van, míg a Freiburg, hazai pályán mindössze 3 vereséget szedett össze, mindezek mellett pedig 4 győzelme és 5 döntetlenje van a csapatnak. A két együttes legutóbb 1-1-s döntetlent ért el egymás ellen, de ebben a felállásban a legutóbbi öt összecsapáson 4 alkalommal 1-1, vagy 2-2-s eredmények mellett vonultak a végső sípszó után az öltözőkbe.

Mindkét együttes forma-forma teljesítményt nyújt, ráadásul a Freiburg hazai pályán ritkán “ízleli” meg a vereség ízét. Dárdai viszont várhatóan ma sem veszíteni küldi ki a “fiait”, illetve még mindig óriási sansz van a nemzetközi kupaszereplést érő helyekre odaérni a Berlinieknek. Úgyhogy mindkét oldaltól várnánk legalább egy-egy gólt és véleményünk szerint ma is benne lehet a pakliba a döntetlen. A gólváltás és a döntetlen opció kettősére 4,33-s szorzóért cserébe tudunk fogadást kötni, amit alacsony téttel “kötelező” tenni!

Freiburg – Hertha BSC (15:30)
Tipp:Döntetlen + Igen (Játékidő eredménye + Mindkét csapat szerez gólt) odds:4,33 Ötletadó max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021