b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga: Ezt várjuk a Bayern első bajnokijától!

S. Mané remek igazolásnak tűnik! (Fotó: Getty Images)

Pénteken kezdetét veszi a Bundesliga 2022/2023-as szezonja is és egy remek párosítással indul a bajnokság, hiszen a Frankfurt és a Bayern München mérheti össze az erejét!

Ami egyértelmű, hogy idén is a Bayern München számít a 2022/2023-as szezon esélyesének és ennek megfelelően szinte minden meccsen favoritként fogják őket kihozni a fogadóirodák. Ez ma sincs másként, ugyanis a bajorok győzelmére 1.45-1.55 közötti szorzókon lehet fogadást kötni. Ami viszont látható ezzel kapcsolatosan, hogy a fogadók folyamatosan a Frankfurt pontszerzésére fogadhatnak, hiszen az kezdeti szorzóhoz képest növekszik a Bayern győzelmére megadott odds. Ez pedig nem a véletlen műve, ugyanis az utóbbi években rendre képes volt egy-egy alkalommal kibabrálni a frankfurti csapat a müncheniekkel. Ugyan a legutóbbi összecsapáson 1-0-ra nyerni tudott a Bayern, de azt megelőzően a 2021-es évben oda-vissza 2-1-es győzelmet értek el a Frankfurt játékosai. Egyszóval korántsem olyan biztos, hogy ma a Bayern begyűjti a három pontot. Persze a vendégek győzelme mellett több minden is szólhat, mint például az is, hogy a szezonnyitányokon évek óta nem bukott a csapat, vagy épp a legutóbbi Szuperkupa meccsük, ahol azért elég magabiztosan játszottak a müncheni játékosok és egyáltalán nem látszott meg a játékukon Robert Lewandowski hiánya.

Összességében ezen a találkozón nem akarunk sem a gólokra, sem pedig a kimenetelekre fogadni, hiszen mindenütt elég alacsony szorzókat láthatunk. Persze ez nem a véletlen műve, ugyanis borítékolva vannak a találatok, főleg az RB Leipzig elleni Szuperkupa mérkőzést látva. Na de akkor miben is látunk lehetőséget?! A büntetőlapokban! A mérkőzést ugyanis Deniz Aytekin kapta, aki az előző szezonban is szép számmal szórta a büntetőlapokat, ráadásul a Bayernnek amikor legutóbb dirigált, akkor 7 büntetőlapot is kiosztott. Persze sok fog múlni azon, hogy mennyire lesz szoros a mérkőzés, hiszen ha a Bayern egy kiütéses győzelmet ér el, akkor aligha lesznek lapok, de ha egy gól lesz a csapatok közt, netalántán a Frankfurt szerezne vezetést, akkor bizony elszabadulhatnak az indulatok. Ugye a Lipcse elleni Szuperkupa döntőn is láthattuk azt, hogy amikor elkezdtek érkezni a Lipcse góljai, azzal együtt érkeztek a büntetőlapok is a vendégeknél és Kimmich, Hernandez, Sané, illetve Neuer is büntetőlapot kapott. A felek múltja is igencsak beszédes, ugyanis a 2021/2022-es éveket nézve három meccsen is hoztak legalább 3 büntetőlapot a csapatok. Mivel a bet365 fogadóiroda kínálatában elég kedvező szorzót kaptunk a büntetőlapos piacon, ráadásul a 2.5-es line-t határozták meg nekünk a bukik, így ezt szeretnénk kihasználni. Ennek megfelelően a 2.5 büntetőlap feletti opcióra kötünk fogadást!

Tipp: 2.5 felett (Összesített büntetőlapok)
odds: 1.61

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: