b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Düsseldorf – Werder Bremen

Kruse góljaira és remek passzaira ma is számítanánk. Vajon ismét egy gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a hazaiak? (Fotó : Getty Images)

A második prémium elemzé esetében egy Bundesliga mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol lényegében a Werder Bremennek kellene leginkább a pont, de a Düsseldorf iszonyat szezont fut..


Kruse játéka ugyan kérdéses, de ma minden egyes pontra szüksége van a Werder Bremennek, vajon megoldják az idegenbeli pontszerzést? (Fotó : Getty Images)

I Düsseldorf – Werder Bremen I

Sok fog múlni ma a mérkőzésen és lényegében szinte teljes kezdővel állhat fel a Werder Bremen a mai mérkőzésen. A vendégek két vereséget követően indulnak ma ismét “harcba” és lényegében egy motivált játékra számítanék tőlük. Ami jó hír lehet a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy a hazaiak részéről Lukebakio és Raman is a hivatalos keretben van.

A statisztikai adatok alapján a Düsseldorf hazai pályán 1,27, míg a Werder Bremen idegenben 1,89-s mutatóval rendelkezik a gólátlagokat tekintve, viszont az is látható, hogy az adott felállásban mindkét csapat szinte minden egyes mérkőzésén kap 1-1 gólt. Százalékokban a Düsseldorf hazai pályán a mérkőzésein mindössze 11,58%-ban, míg a vendégek 13,33%-ban húzták ki kapott gól nélkül.

Mivel két gyengébb védelem találkozik egymással ezért számolok a gólokkal, illetve bizakodó vagyok azzal kapcsolatban is, hogy a hazaiak 30 mérkőzésen 22 alkalommal 2,5 gól felett zártak. Egy szó , mint száz ma a 3 pont csak az elfogadható a vendégek részéről. Mindkét csapat képes a gólszerzésre, ráadásul a hazaiak szinte kivétel nélkül minden meccsen overeztek a bajnokságban a 2,5 gólos határon. Úgyhogy a mindkét csapat gólt szerez + 2,5 gól feletti opcióra ajánlok fogadást “C” kategóriába sorolva.

Düsseldorf – Werder Bremen (15:30) 
Tipp:Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds:1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: