b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Düsseldorf – Frankfurt

Az első mérkőzésen 1-1-s döntetlent értek el a csapatok és most is számolnék a gólváltással! (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma két résszel jelentkezik és az első felvonásban egy olyan mérkőzéssel kalkulálnánk, ami utolsó pillanatban került ki a “prémium kalapból”.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
72 nyertes – 41 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is ünnepelhetnek a Frankfurti játékosok? (Fotó: Getty Images)

I Düsseldorf – Frankfurt I

A német bajnokin két igencsak remek formában lévő együttes találkozik egymással. Ahogy a felvezetőben is említésre került ez a találkozó az utolsó pillanatban került az “ötletadó” ajánlásokhoz, hiszen a Düsseldorf remek szériája miatt mégsem olyan biztos az a Frankfurti pontszerzés. Gyakorlatilag a mérkőzés egyetlen kérdése, hogy ma milyen formáját hozza a vendég együttes, ismét támadó felfogásban, vagy épp a védekezésre koncentráló felállásban kezdenek. Az előző mérkőzésen amikor a két fél találkozott 7-1-s gálát rendezett a Frankfurt, de azóta rengeteg minden változott.

A Düsseldorf hazai pályán javuló tendenciát mutat a 2019-s évben és az utóbbi 5 mérkőzésén 4 alkalommal nyerni tudott az együttes. A Frankfurt idegenben a legutóbbi négy mérkőzésén pontot szerzett, de legtöbbször a védekezés kapott kulcs szerepet a vendégek játékában.

Kiindulva tehát a formákból nehéz mérkőzésre számítunk, de mindezek mellett vélhetően a Frankfurt nem szeretne lemaradni az élbolytól. Ma tehát illene számukra legalább egy pontot elhozni az Esprit Arénából. Egy szó, mint száz a vendégek oldalál Jovic és Haller szinte biztosan a kezdőben kap szerepet, ami jó hír lehet a támadásokat tekintve. Az előző mérkőzésen ugyan kiütéssel nyert a Frankfurt, ma mégis azt mondjuk, hogy egy szűkös 0-1, vagy 1-1-s eredményt várunk. Mindezek tudatában a bet365 fogadóportál fogadáskészítő opcióját használjuk és a mérkőzésen a Döntetlen, vagy Frankfurt kétesélyes fogadás mellé a 0,5 over opciót párosítottuk és így egy 1,60-s szorzót kaptunk. Ugyan nem magas szorzó, de ami azt illeti a hétfői kínálatból kiindulva ez egy “biztosabbnak” ígérkező ajánlás lehet.

Düsseldorf – Frankfurt (20:30)
Tipp:Döntetlen, vagy Frankfurt + 0,5 gól felett (Kétesély + Gólszám összesített) odds:1,60 Ötletadó max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: