b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Dortmund – Freiburg – 10/03 15:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 15:30

A mérkőzésen szimplán a mostani, illetve előző évek statisztikai adatai alapján hoztuk meg a döntésünket. Tavaly már kijelöltük az adatok alapján mindkét együttest, hogy büntetőlapok esetében szinte minden Bundesliga mérkőzésen under tippet hoztak. Persze van mindig egy-egy meccs, ahol parázs helyzet alakul ki és elindul a laposztás, de ez a két együttes a Bundesliga legsportszerűbb csapatai közé tartozik. Az előző évben kétszer találkoztak a csapatok és összesen négy lapot hoztak össze a felek. Ami mindenképp biztató. Egyébként a Dortmund Bundesliga átlag büntetőlapja 1.42, míg a Freiburg csapatáé 1.495-ös értéket mutat, tehát egyáltalán nem várható itt nagy laposztás. Ritkán osztunk meg lapos tippeket, viszont megvannak azok a csapatok, akiket, ha egymással találkoznak érdemes lesz majd egy-egy under, vagy over tippel favorizálni. A most látott line (3.5) véleményünk szerint kedvező, úgyhogy alacsony téttel egy under opciót ajánlunk fogadásként és bízunk benne, hogy nem ma durvulnak be a felek.

📊 Ajánlott predikció: 
3.5 alatt (Büntetőlapok száma)

odds: 
1.85 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: