b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga: Csak a jól bevált sablontippet húztuk be!

Az osztrák Bundesliga 17. fordulójában ismét egy rangadó szemtanúi lehetünk, ugyanis a pályán a Sturm Graz és a Rapid Wien!

Nem vár egyszerű meccs a Sturmra, mert a bécsiek ki vannak éhezve a sikerre, ráadásul remek formában is vannak, így Grazban, akár a pontszerzés is összejöhet részükről. Ugye jelenleg a Sturm a második helyen áll és 33 egységgel, hat pont lemaradásuk van a listavezető Salzburg csapatával szemben. Szorosan mögöttük viszont ott van a Lask Linz és picivel lemaradva a negyedik helyen a Rapid. A hazaiak némileg könnyebb helyzetbe vannak, hiszen a rájátszás már szinte garantáltan megvan nekik, ám a Rapid részéről ez korántsem igaz, ugyanis az üldözők mindössze négy, illetve hat pont távolságra vannak tőlük, úgyhogy a vendégeknek most nagyon fontos az, hogy amikor csak lehetséges, akkor győzelemmel zárjanak. A két csapat egy hete játszott legutóbb tétmeccset az osztrák kupában és mindketten kiharcolták a továbbjutást. Legutóbb pedig augusztus végén találkoztak egymással fordított felállásban és akkor a Sturm nyert 2-1-re. A hiányzók esetében elég jó helyzetben van mindkét gárda, hiszen a hazaiaknál mindenki bevethető, míg a vendégeknél Hofmann és Sattlberger maródi.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


BundesligaFH: 20:30

Ezt várjuk a mérkőzéstől: Remek párosítás ez és mivel rangadóról beszélünk, ráadásul mindkét fél remek formában, így könnyedén kialakulhat egy izgalmas összecsapás ma este köztük. A Rapid Wien némileg gyengébb kerettel rendelkezik, de azért a vendégek szeretnek kibabráni mindig a Sturm csapatával. Ma is esélyes lehet a hazai győzelem, de azért erre nem mernénk mérget venni, úgyhogy inkább maradunk a góloknál és olyan tippre fogadunk, ami a felek legutóbb négy tétmeccsén rendre ült, ez pedig nem más, mint a jól bevált sablontippünk, az-az a gólváltás! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót a GG.BET partnerirodánk kínálja!

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!


MÉRKŐZÉSTIPP
odds: 1.76
Sturm Graz v Rapid WienIgen (Mindkét csapat szerez gólt)


Ajánlott tétegység

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

0
%d bloggers like this: