b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Borussia Dortmund – Union Berlin – 02/01 15:30

A mai nap folyamán két elemzés kerül csak megosztásra. Az első esetben a Dortmund – Union Berlin kettős találkozóját elemeztem ki.


Az opciót tekintve az online fogadóirodákban a fogadáskészítő opciót kellene majd igénybe venni, míg papíron a kimenetel, ill. gólszám összesített opció kettősét kellene majd keresni. Összességében a Dortmund sikerére ajánlanék fogadást és ennek több indoklása is van. Egyrészt a hazaiak rengeteget erősödtek a télen és ezt leginkább a támadójátékukban lehet észrevenni. Ami egyből szembeötlő, hogy a hazaiak két bajnoki alatt 10 gólt szereztek, ennek pedig talán a fiatal “üdvöske” Haaland az oka. Amióta a norvég támadó a csapathoz érkezett 5 gólt szerzett, ami mindenképp kiemelendő, ráadásul rajta kívül Reus, Sancho kettős szintén kiveszi a részét a gólszerzésből. A mostani riválisuk pedig kiválóan asszisztálhat a győzelemhez, hiszen az Union idegenben eddig 1-2-6-os mutatóval rendelkezik.

A várható gólszámadatok alapján 2,71, ill. 1,06 a két csapat mutatója. Ennek megfelelően 3-1 lehet az egyik legopcionálisabb kimenetel a találkozón.

Haaland érkezésével őrült tempóval megnövekedett a Dortmund rúgott góljainak száma és a legutóbbi két mérkőzésen tíz gólt szerzett már a csapat. (Fotó : Getty Images)

A statisztikai rendszerben már alapra kiemelésre került a 2,5 gól feletti opció, amelynek esélyessége 72%, ám a hazai sikerben is bőven reális érték van. Sokat gondolkoztam azon, hogy egy hendikepes Dortmund siker, vagy a most favorizált opció legyen ajánlva, majd végül maradtam az utóbbinál. Ennek a legfőbb apropója, hogy az Union már nem egy, nem két csapatot viccelt meg a szezon során és a Dortmund is pontosan ide tartozik, hiszen legutóbb fordított felállásban nyerni tudott az Union 3-1-re a sárga/fekete mezesek ellen. Ma engem mindenképp meglepne az, ha az Union pontot szerezne, hiszen a Dortmund támadószekció nagyon egyben van. Úgyhogy a fogadásom alapja a hazai győzelem, ill. a 2,5 gól feletti opció kettőse lenne, amit a legtöbb helyen 1,55-1,60 közti értéken lehet megfogadni. A Dortmund otthon erős, sőt eddig veretlen. Úgyhogy bizakodva várom a találkozót. Ami remek hír lehet számunkra, hogy a vendégek részéről rengeteg játékos van a kérdéses listán és ezen játékosok nagy része a védelem, ill. középpályáról hiányozna. Úgyhogy minden előfeltétel adott ahhoz, hogy itt ma a Dortmund nyerjen és legalább 3 gól szülessen.

Dortmund – Union Berlin Fogadási határidő : 15:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Dortmund + 2,5 gól felett (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) 1,60 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: