b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Borussia Dortmund – Mönchengladbach – 18:30

Győzelemmel zárhatja az idényt a Dortmund, viszont ma nem lesz könnyű dolga a vendégeknek. (Fotó : Getty Images)

A második elemzés esetében leginkább egy előző fordulóbeli “fogadalmamnak” köszönhetően ajánlok fogadást a mérkőzésre. Gyakorlatilag a Freiburg elleni mérkőzést követően megfogadtam, hogy minden egyes Dortmund bajnoki mérkőzésre, ameddig ugyanezt a Dortmundot látom fogadni fogok és ennek egyetlen oka van..


Az ok a következő, hogy a hazaiak védelme pocsék teljesítményt nyújt eddig a Bundesliga mérkőzésein. Igazi kétarcú lett a Dortmund, hiszen a BL-ben eddig gólt sem kaptak, ráadásul minden egyes mérkőzésükön pontot szereztek, míg itt a Bundesligában szinte minden egyes mérkőzésen kaptak legalább egy gólt, pedig nem találkoztak eddig talál a Leverkusen/Werder Bremen kettősön kívül nehéz ellenféllel. Márpedig most a vendégek részéről az a Mönchengladbach érkezik, akik az első helyen állnak és eddig az 5-1-1-es mérlegükkel meglepetésszerűen vezetnek.

A várható gólszámadatok alapján 2,82, ill. 2,33 a két csapat mérlege.

Esélyes ma is a Dormtund sikere, ám a Mönchengladbach idén fantasztikusan teljesít. (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatok az előző elemzéshez hasonlóan igencsak magasak, hiszen itt a szezon elején mindkét együttes szép számmal termelte eddig a gólokat és ennek következtében ilyen magas adatokat kaptunk, ám én most sem érzem azt, hogy itt 4-5 gólos mérkőzés alakulna ki, bár a Dortmund védelem bármire képes lehet idén. Ami biztos, hogy a vendégek támadósora igencsak hatékony, hála a Plea, Herrmann, Thuram triónak, akik mérkőzésről-mérkőzésre teremlik a gólokat. A vendégek védelme sem mondható jónak, hiszen eddig egy-egy mérkőzéstől eltekintve rendre gólt kaptak a tétmérkőzéseken. Egy szó, mint száz mindkét oldalon remek támadósorok sorakoznak fel, ám a védelmek nem épp a leghatékonyabb mutatókkal vonulnak ma a pályára. Bízom benne, hogy a hazaiak megtartják továbbra is jó szokásukat és már az első félidőben kialakítják a gólváltást a mérkőzésen. Úgyhogy ez az alapja a fogadásomnak és remélhetőleg ma is mindkét együttes betalál, ahogy ezt eddig rendre megtették.

Borussia Dortmund – Mönchengladbach Fogadási Határidő : 18:30
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,57 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: