b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Borussia Dortmund – Hertha BSC – 06/06 18:30

Vajon ma képes lesz pontot szerezni a Hertha? (Fotó : Getty Images)

A másik mérkőzés esetében a Borussia Dortmund – Hertha BSC mérkőzés került górcső alá, ahol két opciót is favorizálnánk.


A találkozóval kapcsolatosan már azonnal kiemelhetjük, hogy B. Labbadia érkezésével egy teljesen új korszak nyílt a Hertha BSC történelmében. Ugyanis a német tréner a kényszerszünetben vette át a berlini csapat irányítását és azóta rendkívül masszív védekezés mellé, egy olyan támadófutballt tudott felépíteni, amely a hatékony gólszerzésre alapszik. Őszintén szólva Dárdai menesztése után nagyon megrogyott a csapat, ám Labbadia lehet az a személy, aki képes lehet akár a nemzetközi kupaporondra is eljuttatni a csapatot. Erre pedig minden esély megvan, ugyanis, ha ebben a tendenciában szerzik továbbra is a győzelmeket, akkor a hatodik hely bőven reálisnak tűnhet a vendégek részéről. A Dortmund ellen persze nagyon kevés eséllyel indulnak, bár nem is olyan rég az RB Leipzig elleni szereplésük során is sokak ezt mondták, ahol egy kapus bakinak köszönhetik, hogy nem szerezték meg a győzelmet. A kényszerszünet után a csapat egyébként 3-1-0-ás mérleggel rendelkezik és négy mérkőzésen tizenegy gólt szereztek, ami igencsak erősnek mondható. A hazaiak részéről továbbra is sok a kérdés a kezdővel kapcsolatosan, ugyanis Dahoud, Haaland, Reus, Schulz és Zagadou is hiányzik. Legutóbb ugyan nagy meglepetésre kiütéses győzelmet értek el a Paderborn otthonában a dortmundiak, ám kellett egy bő félidő mire önmagára talált a csapat.

A várható gólszámadatok alapján 2.39, ill. 1.22 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 2-1-es végeredményre lehet számítani.

Vajon most is pontot szerez a Hertha? (Fotó : getty images)

A formákat tekintve óriási hiba lenne leírni a Herthát, főleg úgy, hogy ennyire kevés gólt kapott a csapat és ennyire hatékonyan futballoztak. Mivel két opciót is kiszemeltünk a mérkőzésen, ezért viszonylag nagyot kockáztatunk, ám nehezen tudunk ténylegesen elvonatkoztatni a látottaktól. Az első opció esetében a gólokra, míg a második esetben egy ázsiai hendikep opcióra ajánlunk fogadást. Ami azt illeti a 2-1-es eredmény bőven reálisnak tűnik, ráadásul a Dortmund támadósorból valóban két kulcsfontosságú játékos hiányzik, bár Sancho, Hazard, Brandt hármas aligha lesz leírható. A Hertha formája jelenleg tökéletes, ráadásul Labbadia számíthat minden olyan kulcsjátékosára akik elől gólképesek lehetnek, így Ibisevic, Darida, Lukebakio és Piatek játékára szinte garantáltan számíthatunk. Egy szó, mint száz a mérkőzésen nagyot kockáztatunk, ám a “bankunk” erre adott jelenleg, úgyhogy hatalmas hiba lenne, ha kihagynánk bármelyik opciót is. Ha szerencsénk van, minden a várható gólszámadatok alapján történik és 2-1-re nyer a Dortmund, amely mindkét ajánlásunk esetében zöld színben pompázhat. A hendikeppel kapcsolatosan még valami, a felek legutóbbi négy mérkőzésén rendre döntetlen, vagy egy gólos dortmundi siker született.

Borussia Dortmund – Hertha BSC Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett + Igen (Gólszám összesített + Mindkét csapat szerez gólt) 1.83 Biztonságos ajánlás
5 egység
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Hertha BSC +1,5 (Ázsiai hendikep) 1.90 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: