b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Borussia Dortmund – Frankfurt – 02/14 20:30

A mai nap folyamán elsőként a Dortmund – Frankfurt kettős mérkőzésével foglalkoznék.


A találkozóval kapcsolatosan leginkább a statisztikai rendszerünkre hagyatkoztam és véleményem szerint nem fognak csalódást kelteni az adatok. Ami biztos, hogy két remek formában lévő együttes fog egymással szembekerülni, amiből hatalmas adok-kapok helyzet alakulhat ki. A Dortmundot Haaland érkezésével egyre többször favorizáltam már és a legutóbb is sikerült velük némi profitra szert tenni és reménykedve a ma esti mérkőzésben, ugyanezt megteszem.

A várható gólszámadatok alapján 3-1-es eredményre van kilátás, ám a Frankfurt a 2020-as évet eddig gyönyörű eredményekkel abszolválta.

Haaland ma is kiveheti a részét a góltermelésből. (Fotó : Getty Images)

A Frankfurt 2020-ban nyerni tudott a Hoffenheim, Lipcse, Augsburg ellen, ill. remizett a Düsseldorf otthonában. Ezenkívül pedig a kupából kiejtették a Lipcsét. Úgyhogy minden klappol jelenleg a vendégeknél. A Dortmund a Werder Bremen elleni kupabúcsú után, kikapott a bajnokságban egy hét gólos mérkőzésen a Leverkusen otthonában, ami számomra némileg meglepő volt, de az ott favorizált gólváltás + 2,5 gól feletti opció viszonylag gyorsan “zöldült”. A Dortmund ezzel a vereséggel négy pontos távolságra került a Bayernnel szemben, de még így is közel van a dobogó felső foka számukra. Ami biztos, hogy ma nem lesz egyszerű dolguk, hiszen a Frankfurt elég gólerős együttesnek mondható, ráadásul a Dortmund erős támadósora mellé, egy sebezhető védelem párosul. Ugyanezt elmondhatjuk a vendégekről is, akik eddig minden egyes túrájuk során gólt kaptak, de a gólszerzéssel sem állnak hadilábon. Egyszóval, ha mindkét fél azt hozza, amit eddig láttunk tőlük a 2020-as évben, akkor itt ismét egy gólokban gazdag találkozó alakulhat ki, ráadásul a vendégek támadósorában szinte minden kulcsjátékos szerephez juthat. A hazaiak részéről Brandt és Reus az aki kihagyja a mérkőzést, ill. Delaney sérüléséből ugyan felépült, ám kérdéses a játéka. A vendégek részéről pedig a Fernandes, Russ, Torro trió kényszerül kihagyni a találkozót. Én bizakodva várom a mérkőzést és személy szerint a gólváltásban, ill. a 2,5 gól feletti opcióban egy biztonságos értéket véltem felfedezni. A statisztikai rendszer alapján előbbi esélye 80%, míg a gólváltásé 65%, ezek az értékek pedig igencsak magasnak mondhatóak.

Borussia Dortmund – Frankfurt Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,72 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: