b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Bayern München – Werder Bremen

Kruse góljaira és remek passzaira ma is számítanánk. Vajon ismét egy gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a hazaiak? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma egy résszel jelentkezik és a Bayern München – Werder Bremen összecsapásra készültünk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
111 nyertes – 67 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Kruse góljaira és remek passzaira ma is számítanánk. Vajon ismét egy gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a vendégek a Bayern München ellen is? (Fotó : Getty Images)

I Bayern München – Werder Bremen I

A mérkőzésen lényegében nem értjük ezt az alacsony szorzót a hazaiak sikerére. Jelenleg a bukmékerek 1,12-s szorzón adják a Bayern München sikerét, holott a csapatból hiányzik Neuer és Hummels is, illetve rajtuk kívül Ribery, Robben és Tolisso is hiányozhat. A Werder Bremen fantasztikus időszakot fut és harcban van a 6. helyért, amely Európa Liga szereplést jelenthetne számukra. A Bayern továbbra is küzd a Dortmunddal a bajnoki címért, viszont hatalmas csörtére van ma kilátás.

A statisztikai adatok alapján a Bayern München hazai pályán gólszerzést tekintve 2,86-s átlagot tudhat magáénak, míg a Werder idegenben 1,53-s mutatóval rendelkezik. A kapott gól nélküli mérleget tekintve a Bayern hazai pályán 42,86%-ban, míg a Werder mindössze a mérkőzései 14,29%-n húzta ki gól nélkül idegenben.

A másik érdekes tényező, hogy a Werder Bremen még nem szenvedett vereséget a 2019-s szezonban és minden egyes mérkőzésén képes volt legalább egy gólt szerezni. Ennek tudatában és ismerve azt a tényezőt, hogy a hazaiak keretéből két alappillér is hiányzik a védelemből mi számolnánk legalább egy Werder góllal. A vendégek keretében Kruse, Rashica biztosan szerepel, míg a hazaiak részéről a bajnoki címért való párharc miatt elől a legjobb játékosok kaphatnak szerepet. A jelenlegi gólkirály Lewandowksi várhatóan ma is a kezdőben kap szerepet. A statisztikai adatok alapján 2-1, vagy 3-1-s eredmény várható. Gondolkoztunk azon, hogy a Bayern győzelmet és a mindkét csapat szerez gólt opciót favorizáljuk, viszont 0,20 egység csak a különbség a favorizált a mindkét csapat szerez gólt + 2,5 gól feletti opció között, így maradtunk a góloknál és elfelejtjük a kimeneteleket.

Bayern München – Werder Bremen (15:30)
Tipp:Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat gólt szerez + gólszám összesített) odds:2,05 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: