b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Bayern München – Werder Bremen – 15:30

Lewandowski ma is gólt ünnepelhet, ám érdemes kihasználni, hogy a bajorok védelme nem épp a legjobb formáját tölti. (Fotó : Getty Images)

A Bayern München – Werder Bremen mérkőzés esetében viszont, hihetetlen milyen magas a favorizált opciók esélyessége.


A mérkőzésen hasonló az ajánlásom, mint a spanyol mérkőzésen, hiszen ismét a gólok kerülnek a célkeresztbe. A gólváltás esélyessége a várható gólszámadatok alapján 86%-ot mutat, ami őrülten magas szám, főleg egy ilyen Bundesliga mérkőzésen, ill. a 2,5 gól felett opció esélyessége  100%, hiszen a hazaiak minden hazai meccsen overeztek ezen a határon és ugyanezt mondhatjuk el a Werder Bremenről is.

A várható gólszámadatok alapján 2,44, ill. 1,14 a két csapat mutatója. Ez alapján pedig valóban zöldülhet a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció is.

Lewandowski ma is gólt ünnepelhet, ám érdemes kihasználni, hogy a bajorok védelme nem épp a legjobb formáját tölti. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy hiányzókban nem lesz hiány. A hazai keretből is többen hiányoznak eltiltás, sérülés miatt, míg a vendégek keretéből egyedül Toprak az aki, mint a védelem oszlopos tagja hiányzik. A hazai keretben Lewandowski és Gnabry szinte garantáltan kezdeni fog. A vendégek keretében pedig Osako, Raschica, Klassen, Eggestein, Bittencourt ötös játéka szinte garantált. Úgyhogy elől a gólérzékeny játékosok szerephez juthatnak, míg a védelmekben lehetnek hiányosságok. Így számomra a gólváltás tényezője adott, a Werder eddig minden idegenbeli mérkőzésén betalált, ráadásul minden egyes alkalommal 2,5 gól felett zárt. Az elelnfelek között pedig volt a Borussia Dortmund, Leverkusen, Mönchengladbach hármas is. Akik azért a mostani Bayern szintet hozzák, ráadásul láthattuk, hogy a bajorok nem épp a legjobb formájukban vannak. A hazaiak eddig húsz gólt kaptak, amire rég nem volt már példa, úgyhogy bízom benne, hogy ma is lesznek kihagyások mindkét csapat védelmeiben és ennek megfelelően mindkét csapat betalál. Mivel a várható gólszámadatok alapján ilyen magas az esélyessége a góloknak, ezért a mai napon ezt az opciót ajánlom a legmagasabb téttel.

Bayern München – Werder Bremen Fogadási határidő : 15:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,83 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: