b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Bayern München – Union Berlin – 15:30

Lewandowski ma is gólt ünnepelhet, ám érdemes kihasználni, hogy a bajorok védelme nem épp a legjobb formáját tölti. (Fotó : Getty Images)

A Bundesligában győzelmi kényszerben van a Bayern München és erre nagy valószínűséggel minden esélyük adott, hiszen egy kötelezőnek ígérkező győzelem előtt áll a hazai együttes.


A mérkőzésen láthatóak az erőviszonyok és teljesen másak a kitűzött célok, ill. a feltételek is a két együttes esetében. A hazaiak részéről egyértelműen minden sorozatot megnyerni, míg a vendégek esetében túlélni és az első osztályban való “maradás” a cél. Az Union ennek megfelelően is teljesít és ugyan a csapat a 15. helyen áll, ennek ellenére okozott már sok csapatnak fejtörést és látva azt, hogy utóbbi időben hogy szerepel a Bayern, még akár ma is esélyes lehet egy meglepetés ezen a mérkőzésen.

A Bayern hét közben még a Bajnokok Ligájában szerepelt, ahol megizzadt a német együttes.

Lewandowski ma is gólt szerezhet, ám érdemes kihasználni, hogy ennyire esélytelennek tartják a vendégeket. (Fotó : Getty Images)

A találkozón számomra ez az egyik legfőbb érv, hogy a német bajnokaspiráns Görögországban majdnem megégette magát, hiszen 3-2-re tudtak “csak” nyerni az Olympiakosz vendégeként. Az Union nagy meglepetésre legutóbbi fordulóban nyert a Freiburg ellen, de azt megelőzően is okozott már meglepetéseket a csapat, mint például a Dortmund elleni 3-1-es győzelmük. Ami köztudott, hogy a német bajnokságban sem szabad leírni egy csapatot sem, hiszen a “kicsik” képesek lehetnek felszívni magukat és köztudott tényező, hogy ugyan a “sztárok” képesek lehetnek eldöntetni egy-egy mérkőzést, csapatként küzdve sokszor befolyásolható az ilyen nagy mértékű különbség. Egy szó, mint száz hatalmas favorit a mostani mérkőzésen a Bayern, ám ezt kihasználva érdemes az ázsiai hendikep piacon keresgélni. Ott a +3,5-s gólban lehet a legnagyobb érték, ami jelenleg 1,50-es szorzón rakható a bet365-n. Ebben szerintem van érték, és nagyon bátran merem ajánlani ezt az opciót. Bízom benne, hogy a hazaiak takarékon fognak futballozni, ill. jó hír lehet, hogy Gnabry vélhetően padon fog kezdeni, ill. esélyes az is, hogy N. Kovac ma egy “B” keretet küld a pályára. Aki nem érteni a 3,5 gólos hendikep opciót, ez annyit jelent, hogy csak abban az esetben vesztes a megosztott ajánlás, ha a Bayern négy vagy több góllal nyeri meg ezt a találkozót. Ez pedig szerintem hatalmas előny számunkra.

Bayern München – Union Berlin Fogadási Határidő : 15:30
Tipp : Union Berlin +3,5 gól (Ázsiai hendikep) odds : 1,50 Tét : “B” kategória 5 egység
Tipp : Union Berlin +3,5 gól (Ázsiai hendikep) odds : 1,50 Tét : “B” kategória 3 egység (Prémium előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: