b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Bayern München – Mönchengladbach – 06/13 18:30

A mai nap mindössze egy elemzéssel bővítjük az előzetes elemzéseinket és így a megosztott Hertha BSC – Frankfurt mérkőzésen kívül a most kielemzett Bayern München – Mönchengladbach mérkőzésre ajánlott fogadást kötni.


Az elemzés készítésénél kulcsfontosságú szerepet játszanak a hazai keretből hiányzó játékosok, ugyanis többen sérültek, ill. eltiltottak a mai mérkőzés előtt, ami valljuk be egy jobb formában lévő Mönchengladbach ellen nem jó hír a hazaiak számára. Ha már itt tartunk, akkor kezdjünk is a hiányzókkal, hiszen a hazaiak keretéből Lewandowski, Müller, Thiago, Tolisso, Süle, Coutinho szinte garantáltan hiányzik, míg a szintén kulcsfontosságú Gnabry játéka is kérdésessé vált. Ennek ismeretében H. Flick dolga aligha lesz egyszerű, ugyanis olyan kulcsfontosságú játékosok estek ki a támadósorból, akiket borzasztó nehéz bármiféle módon pótolni. Az előzetes információkat látva a várható kezdőcsapat a Zirkzee/Perisic/Coman trióval rohamozhat, amely játékosok azért messze elmaradnak a gólszerzést tekintve a Lewandowski/Gnabry/Müller hármastól. A vendégek ezzel ellentétben szinte teljes kerettel érkezhetnek, bár esetükben is érdemes megemlíteni, hoyg a francia támadó Plea eltiltott, ill. Strobl és Zakaria játékára sem számíthatunk, ám rajtuk kívül szinte a teljes keret játékra alkalmas állapotban van.

A várható gólszámadatok alapján 3-1-es végeredményre van kilátás. A hiányzók viszont megközelítőleg 50 találatot vettek ki a csapat értékeiből, így a megszerzett 87 találatból, mindössze 38 látható a várható kezdőt tekintve.

Nehéz mérkőzés vár ma a vendégekre, ám az előzetes információkat látva akár meglepetést is okozhatnak a vendégek. (Fotó : getty images)

A hazaiak tehát egyáltalán nincsenek könnyű helyzetben, viszont a vendégek legjobb támadójának hiányában róluk sem mondható ez el, bár ők még jelenleg is jobb helyzetben vannak. A Bayern nagyon jól kezdte a hajrát, de ténylegesen a mostani hiányzók ismeretében nem lesz könnyű dolga a hazaiaknak, ráadásul a szezonban pont a Mönchengladbach volt az a csapat, aki megviccelte a bajorokat. A vendégek persze nem teljesítettek ilyen kimagaslóan, mint riválisuk, ám ma ők is némileg győzelmi kényszerben lépnek pályára, ugyanis egy esetleges pontvesztés a negyedik hely elvesztésébe is kerülhet. Úgyhogy egy jó védekezéssel és a kontratámadásokra építve, véleményünk szerint a Mönchengladbach most is megnehezítheti a hazaiak dolgát. Rengeteg a hiányzó, ráadásul a gólerős játékosok szinte mindegyike hiányzik, így nagyon nagy hiba lenne, ha nem használnánk ki a fogadóirodák szorzóit és a +1,5-ös ázsiai hendikep opcióra ajánljunk fogadást. A hiányzók megjelenése óta folyamatosan csökkennek a szorzók a vendégek opcióira és a most favorizált opció is már 0,4 egységgel csökkent a szorzók megjelenése óta. Viszont még mindig tartogat önmagában értéket, ugyanis, csak akkor veszítünk, ha a Bayern két, vagy több góllal nyer, a többi esetben sikerrel zárhatunk a találkozón.

Bayern München – Mönchengladbach Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Mönchengladbach +1,5 (Ázsiai hendikep) 1.725 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: