b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Austria Wien – Admira – 06/02 20:30

A mai nap is egyetlen egy mérkőzést emeltünk ki elemzésként a kínálatból, amely egy osztrák mérkőzésre vonatkozna.


Némileg “rizikósnak” mondható az ajánlásunk, hiszen egy olyan párosításra fogadunk, ahol a felek a kényszerszünetet követően most lépnek először tétmérkőzésen pályára. Ez bőven befolyásolhatja az előzetesen várt teljesítményeket, bár mindkét oldal esetében kijelenthetjük, hogy a statisztikai rendszerünk adataira támaszkodva igencsak bizakodóak lehetünk. Mindkét csapat az osztályozó csoportban szerepel és a tét mindkét együttes esetében adott, hiszen az Európa Liga rájátszásába való jutást elérhetik a hetedik és nyolcadik hely megszerzésével. Az Austria Wien csapatáról kijelenthető, hogy a kényszerszünet előtt már-már sokak úgy emlegették őket, hogy a “döntetlen királyok”, viszont nehéz lesz most erre alapozni, hiszen a csapat hazai pályán jóval esélyesebbnek mondható, ráadásul a statisztikai adatok alapján is várható a sikerük.

A várható gólszámadatok alapján 2.00, ill. 1.27 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 2-1-es végeredményre lehet számítani.

Ma leginkább a statisztikai rendszerünk adataira alapoztunk és a gólváltást emeltük ki a találkozó esetében. (Fotó : getty images)

A hazaiak elég sűrűn kaptak legalább egy gólt a hazai mérkőzések esetében, de lényegében a vendégek mutatója leginkább a beszédes, hiszen minden idegenbeli mérkőzésen kaptak legalább egy gólt. A gólképesség is adott, hiszen elég sűrűn találtak be az ellenfeleknek a felek, viszont a védelmeken fog ma múlni minden. Amennyiben látunk egy korai gólt, szinte garantált, hogy arra a másik csapatnak lesz válasza, viszont, ha a hatvanadik percig nem lesz találat, akkor bőven reális az, hogy egy kevés gólos mérkőzést lássunk. A csapatokban az ügyeletes gólvágók szinte biztosan szerepet kaphatnak, ill. bízom abban a tényezőben, hogy ma égnek a vágytól a labdarúgók, hogy ismét pályára léphetnek. A tét is adott, hiszen a hetedik és nyolcadik helyre mindkét együttesnek reális esélye van. Úgyhogy egy kiélezett mérkőzésre és nem mellesleg a gólváltásra számítok ezen a találkozón. Gondolkoztam a 2,5 gól feletti opción is, viszont látható, hogy az Austria könnyen ráül egy 1-0-ás vezetésre, amely akár egy 1-1-es remit is kialakíthat. Legutóbb mikor ebben a felállásban találkoztak a csapatok, akkor 1-1-es döntetlennel zártak és a gólváltás egy bő órányi játékot követően zöldült. Az elemzés zárásaként még annyit, hogy az Admira elég érdekes szezont fut, hiszen a gólszerzés esetében idegenben jóval jobb értékekkel rendelkezik, mint hazai pályán. Úgyhogy ténylegesen számomra minden feltétel a mellett szól, hogy itt mindkét fél betalál.

Austria Wien – Admira Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.66 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: