b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Augsburg – Köln – 06/07 18:00

Zárásként az Augsburg – Köln mérkőzésre gondoltunk, ahol két igencsak gyenge védelem találkozik egymással.


Ami egyértelmű, hogy a Köln az egyik legérdekesebb teljesítményt nyújtja a kényszerszünet után, hiszen rengeteg gólt kapott a csapat, ám a legtöbb mérkőzésén legalább kétszer is betaláltak a vendégek. Ennek megfelelően négy mérkőzésen 7-11-es gólkülönbséget alakítottak ki, ami igencsak magasnak mondható. Az Augsburg ezzel ellentétben nem hozott olyan kimagaslót, bár az első mérkőzésen megnehezítették a Wolfsburg dolgát, ill. nyertek a Schalke ellen, ám a kötelezőnek mondható Paderborn elleni győzelem elmaradt és 0-0-val zártak, majd jött a Hertha elleni 2-0-ás vereségük. Egyszóval egyik fél sem rajtolt a pontszerzést tekintve kiválóan a kényszerszünet után.

A várható gólszámadatok alapján 2.04, ill. 1.52 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 2-1-es végeredményre lehet számítani.

Cordoba által fémjelzett kölni támadósor ma is gólt, akár gólokat szerezhet. (Fotó : getty images)

Az ajánlással kapcsolatosan ismét a statisztikai adatokra, ill. leginkább a Köln mutatóiban bízva hoztuk meg a döntésünket. Ami azt illeti a vendégek nagyon kevés találkozót hoztak le kapott gól nélkül, ráadásul az Augsburg elég gólerősnek mondható hazai pályán, hiszen tizennégy mérkőzésből mindössze kétszer nem szereztek gólt az ellenfeleknek. Mivel két gyengébb kvalitású védelem találkozik, ráadásul a Köln igencsak magabiztos teljesítménnyel rukkolt elő a gólszerzést tekintve a kényszerszünetet követően, így nem kérdés, hogy ismét a gólokban lehet érték. A 2,5 gól feletti opció esélye 71%, ami valljuk be igencsak magas, ill. a gólváltás is 69% eséllyel várható. Egyszóval minden feltétel adott ahhoz, hogy hasonlóan, mint a Hartberg – Salzburg mérkőzésen a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció “zöldüljön”. A csapatok legutóbb november végén találkoztak egymással, akkor 1-1-es eredmény született, ám látva a mostani Köln-t akik hét gólt szereztek négy forduló alatt igencsak bizakodóak lehetünk. Úgyhogy a mostani formák és teljesítmények alapján reális esély van arra, hogy egy gólokban gazdag mérkőzést hozzanak össze a pályán lévő csapatok. Szintén remek hír lehet számunkra, hogy mindkét oldalon szinte mindenki teljesen egészséges, így játékra alkalmas állapotban léphetnek pályára a játékosok. A hazai oldalon még vannak kérdőjelek, viszont nem szabad sokáig gondolkozni és hagyatkozni kell a számokra, amely alapján reális esélyünk lehet a sikerre.

Augsburg – Köln Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
 2,5 felett + Igen (Gólszám összesített + Mindkét csapat szerez gólt) 2.00 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: