b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Augsburg – Borussia Dortmund

Győzelemmel zárhatja az idényt a Dortmund, viszont ma nem lesz könnyű dolga a vendégeknek. (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma három résszel jelentkezik. Elsőként egy Bundesliga mérkőzéssel készültünk, majd a másik két opció esetében egy belga és egy francia találkozóra gondoltunk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
61 nyertes – 32 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma behúzza a kötelezőt a Dortmund? (Fotó: Getty Images)

I Augsburg – Borussia Dortmund I

A mérkőzésen lényegében minden a vendégek sikere mellett szól, viszont nem feledkezhetünk meg az Augsburg hazai pályán nyújtott teljesítményéről sem. A hazai csapat ugyan 11 mérkőzésen csak 10 pontot szerzett, viszont rendre képes volt az utóbbi időben megnehezíteni a hozzájuk látogatók dolgát. Ez pedig jelen esetben kapóra is jöhetne számukra, hiszen a Dortmund kisebb hullámvölgybe került és példának okáért legutóbbi idegenbeli mérkőzésükön a Nürnberg otthonában hagytak 2 pontot.

Az Augsburg hazai pályán mindössze egy alkalommal nem szerzett gólt a 2018/2019-s szezonban, míg a Dortmund az idegenbeli bajnoki mérkőzésein rendre képes a gólszerzésre és ritka az , hogy gól nélkül zárjon az együttes.

Ami tehát várható lehetne, hogy a két csapat veszélyes lehet a másik kapujára és a hazai/idegenbeli mutatók alapján kalkulálhatnánk a gólváltás tényezőjével. Ez rendben is lenne, viszont az Augsburg részéről több kulcsfontosságú játékos játéka kérdéses, ilyen példának okáért Finnbogason. Ezen kívül 8 hazai játékosnak kérdéses a szereplése, illetve Framberger és Oxford kénytelenek kihagyni a mostani találkozót sérülés és eltiltás miatt. Mindezek mellett kiemelhető, hogy a Dortmundba visszatértek az alapemberek és itt az ideje, hogy a döntetlen hullámot követően összeszedje magát a csapat. Ezért mi arra gondoltunk, hogy a hiányzókkal tűzdelt Augsburg ellen ma kötelező lenne a 3 pontot begyűjteni a sárga-fekete mezes alakulatnak. Ezért a győzelmükre és a 1,5 gól feletti opció együttesére ajánlanánk fogadást alacsony téttel.

Augsburg – Borussia Dortmund (20:30)
Tipp:Borussia Dortmund + 1,5 gól felett (1×2 + Gólszám összesített) odds:1,80 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: