b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga: A gólokra fogadunk a Hertha meccsén!

Vajon ma képes lesz pontot szerezni a Hertha? (Fotó : Getty Images)

2022-08-19756

A Bundesliga harmadik fordulójának nyitómérkőzésén a Mönchengladbach és a Hertha BSC találkozik egymással.

Formailag mindenképp nagy különbség van a felek között, ugyanis amíg a Mönchengladbach a 2022/2023-as szezonban lejátszott három meccsén rendre képes volt remekelni, addig a Hertha BSC kiesett a Német Kupából, illetve az első fordulóban egy városi derbit is elbukott a csapat. Ennek köszönhetően már most gyülekeznek a felhők S. Schwarz, a vendégek trénerének feje fölött, hiszen sokan már most a menesztését kívánják. Alapvetően nincs rossz kerete a Herthának, a Transfermarkt adatai alapján 128 millió eurót ér a vendégek kerete, de azt is érdemes tudni, hogy több a sérült a berlinieknél. A mai mérkőzést biztosan kihagyja L. Gechter, L. Dong-Jun, J. Ngankam és K. Nsona is, de rajtuk kívül Maolida, Plattenhardt és Scherrhant játéka is kérdéses. A hazaiaknál viszont minden a legnagyobb rendben a hiányzókat tekintve, hiszen nincs sérült a keretben, egyedül L. Stindl játéka a kérdéses. A formák alapján tehát joggal bizakodhatnak a hazaiak, hiszen minden esélyük adott lehet arra, hogy begyűjtsék a három pontot.

Mönchengladbach - Hertha BSCFogadási határidő: 20:30

Nagyon nehéz ebben a helyzetben a Hertha pontszerzése mellett észérvet felsorakoztatni. Egyrészt több hiányzó is van a berlinieknél, ráadásul a formájuk is egészen pocsék. A Mönchengladbach támadósora viszont nagyon rendben van, eddig minden egyes tétmeccsükön legalább két gólig jutottak, ráadásul elől Thuram, Plea, Neuhaus és Hoffman is bevethető. Persze a vendégeknél is bevethetők a gólerős támadók, így Lukebakio, Kanga, Ejuke, Serdar, vagy épp Tousart is játékra alkalmas állapotban, ami akár egy vendég gólt eredményezhet. Ettől eltekintve szerintünk a hazaiak nyerni fognak és legalább két gólt szereznek a mai nap folyamán is. Úgyhogy az összesített gólokra fogadunk, hiszen eddig a Mönchengladbach minden egyes tétmeccsén legalább négy gól született és ismerve a berlini védelmet, akár ma is begyűjthetnek két-három gólt is. 

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.57

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: