b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga: A gólokban bízunk a Dortmund – Stuttgart csörtén!

Haaland nélkül is működik a Dortmund gólgépezete. (Fotó: Getty Images)

2022-10-22[WPPV-TOTAL-VIEWS]

A Bundesliga 11. fordulójában több érdekes mérkőzés szemtanúi is lehetünk és a Borussia Dortmund – VfB Stuttgart párosítás keltette fel legjobban a figyelmünket.

Amit bátran kijelenthetünk, hogy egyik csapat sem teljesít a várakozásoknak megfelelően, hiszen a Dortmund jelenleg a 8. helyen, míg a VfB Stuttgart a 14. pozíciót tölti be. Persze messze még a szezon vége, de láthatóan egyik csapatnak sem indult jól a szezon. Persze a Dortmund esetében ez több tényezőnek is köszönhető, hiszen eligazolt a nyár folyamán a csapattól Haaland, a helyére érkező Haller sajnos súlyos betegség miatt továbbra sincs játékra alkalmas állapotban. Ezenkívül rengeteg a sérült a keretben és a mai találkozót Halleren kívül Bynoe-Gittens, Dahoud, Meunier, Morey Bauza biztosan kihagyja, míg Wolf, illetve Reus játéka kérdéses. A Stuttgart gyengébb teljesítményére viszont nincs nagyon magyarázat, hiszen majdhogynem minden kulcsjátékos bevethető a vendégeknél, ám a védelem elég gyengén tette a dolgát az előző fordulókban és a támadósor sem tudott igazán maradandót hozni. Persze nem is volt a kezdetekben könnyű sorsolás a vendégeknek, ugyanis az első fordulóban rögtön az RB Leipzig ellen kellett pályára lépniük, ahol 1-1-es döntetlennel zártak. Ezt követően jött a Werder Bremen, a Freiburg és a Bayern München és ezeken a találkozókon kétszer pontot is szerzett a csapat. 

TÖLTSD LE TE IS AZ APPLIKÁCIÓNKAT!

Használd Te is nap, mint nap az ingyenesen letölthető alkalmazásunkat! Az applikációban megtalálhatod a közösségi felületeinket, a weboldalunkat, a beharangozó ajánlásainkat, előfizetői véleményeket, híreket. Ezenkívül létrehozhatsz egy virtuális kártyát, amely birtokában rengeteg kedvezményben részesülhetsz!

Borussia Dortmund - VfB StuttgartFogadási határidő: 15:30

Nem igazán tudunk azonosulni a fogadóirodák szorzóival, ugyanis a Dortmund jelenleg óriási favoritnak számít. Ez pedig azért is meglepő, mert a Stuttgart jóval jobb formában lévő csapatok ellen tudott pontot/pontokat szerezni. Márpedig, ha a Bayern München, vagy egy RB Leipzig ellen összejött ez nekik, akkor szerintünk a Dortmund ellen is lehet erre esélyük. A Dortmund részéről persze várnánk gólt/gólokat, ám a rengeteg sérült továbbra sem könnyíti meg a hazaiak helyzetét. Úgyhogy a fogadásunk a gólokra vonatkozik és a gólváltásra fogadunk, ugyanis mindkét védelem elég sebezhetőnek tűnt az előző hetekben és szerintünk ma mindkét félnek lesz több olyan helyzete is, amiket egy-két alkalommal gólra tudnak majd váltani.  A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

0
%d bloggers like this: