b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga 2 : VfL Bochum – Hamburg – 02/03 20:30

A mai nap folyamán mindössze egy elemzés kerül megosztásra és lényegében nem is szeretnék nagyon belemerülni a mostani elemzésbe sem. A favorizált mérkőzés egy másodosztályú találkozó lesz, ahol többé kevésbé “bármi” megtörténhet. Ennek ellenére bízom a statisztikai rendszerünkben és remélhetőleg “zöldülni” fog a megosztott ajánlás.


A mérkőzésen két igencsak gólerős csapat fog egymással találkozni. A statisztikai adatok alapján a Bochum minden egyes hazai mérkőzésén képes volt gólt szerezni és mindössze egy találkozót hozott le a csapat kapott gól nélkül. A mostani riválisuk viszont a top3-ban tartózkodik és egy esetleges győzelemmel a Hamburg átvenné a 2. helyet a bajnokságban. Ami remek hír lehet, hogy a hazaiaknál a leggólerősebb játékosok a keret részesei, ill. a vendégek részéről a Kittel, Hinterseer kettős is vélhetően a kezdőben kap szerepet.

A várható gólszámadatok alapján 1,85, ill. 1,80 a két csapat mutatója. 

A Hamburg idén a feljutásra pályázik, ám a Bochum ellen idegenben megizzadhatnak. (Fotó : Getty Images)

Ami szinte kézen fogható, hogy mindkét csapat képes gólt szerezni, ráadásul a mostani felállásban ténylegesen mindkét fél védelme botrányosan teljesít. A VfL Bochum otthon jól szerepel és mindössze egy vereséget számlál a csapat tíz lejátszott hazai mérkőzésből, ami nem kis szó. A Hamburg idegenben mindössze két mérkőzést nyert, ill. látható, hogy 14 gólt kaptak már a túrák során. Egyszóval minden feltétel adott ahhoz, hogy itt ma mindkét fél betaláljon. A statisztikai adatok alapján a gólváltás esélyessége 85%, így én élek a kínálkozó lehetőséggel és “B” kategóriába sorolva ajánlom számotokra ezt az opciót.

VfL Bochum – Hamburg Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: