b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga 2 : VfL Bochum – Erzgebirge Aue – 13:00

A Bundesliga 2-t eddig 87%-os mutatóval abszolváljuk és ennek köszönhetően ma is górcső alá került egy igencsak izgalmasnak ígérkező találkozó. A pályán a Bochum, ill. az Erzgebirge Aue.


A találkozón most is leginkább a gólszámadatokra hagyatkoztam, amelyek ténylegesen ritkán hagynak minket cserben. A mostani mérkőzés esetében érdemes kiemelni, hogy a hazaiak számítanak az esélyesebbnek, márpedig aki rátekint a táblázatra láthatja, hogy a vendégek a harmadik, míg a hazaiak a tizenötödik helyen állnak. Ennek fényében némileg érdekesek ezek a szorzók, főként úgy, hogy a vendégek szinte minden kulcsfontosságú játékosra számíthatnak.

A várható gólszámadatok alapján 1,82, ill. 1,34 a két csapat mutatója.

A Bochum jelenleg veretlen hazai pályán, vajon képesek lesznek megtartani ezt a szériát a harmadik helyezett ellen? (Fotó : Getty Images)

Ami látható azért, hogy a vendégek idegenben nem szerepelnek túl acélosan és eddig hét mérkőzést követően 1-3-3 a mérlegük. A Bochum eddig veretlen hazai pályán 1-6-0 a mutatójuk, viszont a hazaiak egyetlen hátránya, hogy a védelmük pocsékul teljesít. A hazai védelem a ligában a másdik legrosszabb teljesítménnyel rendelkezik, hiszen 1,92-es mutatót alakítottak ki tizennégy fordulót követően. A vendégek védelme sem túl acélos, ám elmondhatjuk, mindkét támadósorról, hogy ténylegesen van bennük potenciál. Ami biztos, hogy a két csapat elég sűrűn alakít ki gólváltásokkal tarkított találkozókat, ill. az egymás elleni eredmények alapján is lehet erre számítani, bár fontos kiemelnem, hogy előző éves eredményekből nem sűrűn szoktam kiindulni. Egy szó, mint száz a fogadásom alapja a gólváltás és remélem, hogy most sem hagynak cserben a csapatok. A Bochumra legutóbb még november elején fogadtunk, akkor nyertünk. Míg az Erzgebirge Aue legutóbbi találkozóján sikerült nyernünk.

VfL Bochum – Erzgebirge Aue Fogadási határidő : 13:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: