b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga 2: Nincs mese, a gólokra fogadunk!

Az elmúlt három fordulóban nem jött össze a hazaiaknak a pontszerzés! (Fotó: Getty Images)

2022-09-04218

Vasárnap a német másodosztályban több mérkőzést is megrendeznek és számunkra a Sandhausen-Kaiserslautern párharc tetszik a leginkább!

Már a szezon elején kijelenthetjük, hogy amíg sok együttes kiválóan rajtolt, addig páran csúnyán beragadtak a startnál és az egyik ilyen együttes a Sandhausen. A hazaiak ugyanis eddig 2-0-4-es mérleggel rendelkeznek, ami nem épp a várakozásoknak megfelelő teljesítmény. Persze a hazaiak nem rendelkeznek kimondottan erős kerettel, de azért erős középcsapatnak számítanak évek óta. A mai rivális Kaiserslautern viszont kiválóan rajtolt, viszont érdemes velük kapcsolatban kiemelni, hogy az egyik legalacsonyabb értékű keretük van a Bundesliga 2-ben. A vendégek eddig tehát elég meggyőzőek voltak az előző fordulókban és szinte minden egyes tétmeccsükön sikerült nekik pontot, illetve gólt is szerezni.

Sandhausen - KaiserslauternFogadási határidő: 13:30

Összességében tehát a Kaiserslautern jó formában van, de azért a mostani kerettől nem várhatjuk el azt, hogy ugyanebben a tempóban fogják szállítani a pontokat. A Sandhausen ugyan nem teljesített eddig meggyőzően, de hazai pályán mindig is egy veszélyes csapatnak számítottak. Ennek megfelelően a Bielefeld és a Düsseldorf ellen is nyerni tudtak, illetve a Nürnberg ellen gólt szereztek, ám végül kikaptak. Egyszóval mi itt egy szoros mérkőzésre számítunk. Bőven reális az, hogy a Kaiserslautern pontokkal távozik, bízunk is legalább egy vendég találatban, de szerintünk a hazaiak is képesek lesznek legalább egy gólt szerezni, úgy ahogy azt megtették az előző három hazai bajnokin is. Ezért a fogadásunk a gólváltásra vonatkozik!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: