b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga 2 : Karlsruhe – Regensburg – 18:30

A német másodosztály tizenötödik nyitófordulójának mérkőzésén nem fogok meglepetést okozni az ajánlásommal.


Már az utóbbi két hétben rendre favorizáltam egy-egy találkozót a német kettőből és ezt most is megteszem. A Karlsruhe – Regensburg mérkőzés számomra teljesen a gólváltásra hajaz. Ennek több érdekes tényezője is van, amiket itt fel is sorolok az elemzésben. A Regensburg a liga harmadik leghatékonyabb támadósorával rendelkezik és a vendégek 1,92-es átlagot hoztak össze tizennégy mérkőzést követően. Ami viszont kiemelhető, hogy a védekezés messze nem nyújt maradandót, hiszen huszonegy gólnál tartanak, ami 1,5-ös átlagot jelent. A hazaiak is viszonylag jól teljesítenek elől és lényegében a rúgott gólokat figyelembe véve a legjobb hatba sorolhatóak, ám a védekezésük nagyon gyatra és a liga legtöbb gólját kapták. Összességében a hazai védelem 1,92-es átlagot hoz, ami igencsak beszédes adat.

A várható gólszámadatok alapján 1,32, ill. 1,81 a két csapat mutatója.

Izgalmas kilencven percre van kilátás. Két remek támadósor, ill. két gyenge védelem találkozik egymással. (Fotó : Getty Images)

A gólváltás szorzója láthatóan nem a legmagasabb, hiszen 1,45-1,53-as határon lehet jelen pillanatban fogadni erre az opcióra. Viszont fontos kiemelni azt is, hogy ez talán a mai nap legígéretesebb opciója. A Karsruhe hazai pályán minden egyes bajnokiján gólt szerzett, míg a Regensburg idegenben  egyedül a Fürth ellen nem talált be, illetve egyedül a Wehen ellen maradt kapott gól nélküli. Összességében tehát várható a gólváltás, amit a statisztikai, ill. gólszámadatok is megerősítenek. Úgyhogy én ezt a mai mérkőzést fixre veszem és szerintem jönni fognak a gólok. Mindkét védelem gyenge, viszont mindkét oldal támadósora erős és nagyon meglepne, hogy nulla, vagy egy gólos mérkőzést láthatnánk a csapatoktól.

Karlsruhe – Regensburg Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,53 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: