b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga 2 : Heidenheim – Bielefeld – 13:00

Izgalmas mérkőzés vár a jelenleg idegenben veretlen listavezetőre. (Fotó : Getty Images)

A mérkőzés kezdete előtt szeretném leszögezni, hogy most szembe megyek a várható gólszámadatok mutatóival, hiszen a mérkőzésen 44% esélyessége van a most favorizált opciónak.


A várható gólszámadatok alapján mindössze 44% esélyessége van annak, hogy itt ma mindkét fél betalál. Annyi látható, hogy a hazaiak nagyon kevés alkalommal kaptak gólt hazai pályán és ennek megfelelően a kapott gól nélküli mérkőzések átlaga 62,5%-ot mutat. A vendégek azért ennél jóval több gólt kaptak az idegenbeli szerepléseik során, ám az ő értékük is 37,5%-ot mutat. Ami viszont a gólszerzést illeti, szinte mindkét csapat képes volt eddig a mérkőzésein gólt szerezni. A hazaiak esetében nyolc hazai találkozón hét alkalommal sikerült gólt szerezniük, ennek köszönhetően pedig a “rúgott gól nélküli” mérkőzések átlaga 12,5%-ot mutat. Míg a vendégek esetében kijelenthetjük, hogy minden egyes idegenbeli mérkőzésen gólt szereztek, sőt eddig veretlenek.

A szimpla gólszámadatok alapján 1,75, ill. 2,88 a két csapat mutatója. Ennek ellenére a Heidenheim hazai eredményei miatt a várható gólszámadatok mutatója 1,08, ill. 0,88-ra redukálódik. Így nem csoda, hogy 44% az esélyessége a gólváltásnak.

Izgalmas mérkőzés vár a jelenleg idegenben veretlen listavezetőre. (Fotó : Getty Images)

Én viszont ennek ellenére nagyon bízom benne, hogy a jelenlegi listavezető képes lesz bevenni a hazaiak kapuját. Nagyon erős a vendégek támadósora és a mostani kiírás legeredményesebbje is a csapat. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és véleményem szerint a gólváltásnak zöldülnie kell. A vendégeknél Klos és Voglsammer is a keretben szerepel, márpedig ez jó hír lehet, hiszen ez a két játékos termeli a vendégeknek a gólokat és ketten együtt már huszonkét gólnál tartanak.

Heidenheim – Bielefeld Fogadási határidő : 13:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: