b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga 2: Erre fogadunk a Schalke kötelezőjén!

Nagyon közel áll a feljutáshoz és a bajnoki címhez a Schalke! (Fotó: Getty Images)

A német másodosztály hajrája nem is lehetne izgalmasabb, ugyanis az első és a hatodik helyezett között mindössze hét pont különbség van.

A 32. forduló pénteki játéknapján a Schalke 04, a remek formában lévő és kiesés ellen menekülő Sandhausen csapatának otthonába látogat. Ami egyértelmű, hogy mindkét csapatnak szüksége van a pontokra, bár a hazaiak már-már fellélegezhetnek, hiszen három fordulóval a szezon vége előtt nyolc pont az előnyük a kiesőzónában tartózkodókkal szemben. A Schalke viszont nem tétlenkedhet, ráadásul az előző fordulóban elszenvedett vereség miatt a csapat a második helyre került. Az élmezőny nagyon szoros. A Werder Bremen jelenleg az első 57 ponttal, a második a Schalke 56 ponttal, majd a két együttes mögött szorosan ott van a Darmstadt 54 ponttal a harmadik helyen, míg az üldözők 53, 51 és 50 ponttal követik az első hármast. Egyszóval a bajnoki cím és a feljutás az utolsó pillanatokban fog eldőlni.

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-A Sandhausen hazai pályán 3-5-7-es mutatót alakított ki.
-A Schalke idegenben 8-3-4-es mutatóval rendelkezik.

Nagyon közel áll a feljutáshoz a Schalke! (Fotó: Getty Images)

Csapathírek:

SANDHAUSEN
A hazai keretből T. Kister, R. Wulle, J. BIada és N. Rehnen sérülés miatt hiányzik.

SCHALKE 04
A vendégeknél M. Langer sérült, D. Drexler pedig eltiltott. A két személyen kívül T. Ouwejan, M. Pieringer és M. Thiaw játéka kérdéses.

Várható kezdőcsapatok:

SANDHAUSEN
Drewes, Chima, Zhirov, Dumic, Diekmeier, Trybull, Zenga, Bachmann, Kinsombi, Soukou, Testroet

SCHALKE 04
Fraisl, Aydin, Kaminski, Thiaw, Calhanoglu, Palsson, Ko Itakura, Zalazar, Churlinov, Bulter, Terodde

2022.04.29. 18:30
🏟Hardtwaldstadion (Sandhausen)

A Sandhausen az utóbbi hetekben elég nehéz riválisokat kapott és ennek ellenére sikerült remekelni a csapatnak. Legutóbb a hatodik helyezett Nürnberg ellen jött össze a siker, de április elején a Werder ellen is remizni tudott a csapat. A Schalke ugye győzelmi kényszerben és ennek megfelelően szerintünk az első pillanattól kezdve kezdeményezni fognak a vendégek. Legutóbb a felek egy hét gólos mérkőzést hoztak össze és akkor 5-2-re nyerni tudott a Schalke. A formák alapján bőven reális az, hogy ismét sok gólt láthassunk és az utóbbi hetek eredményei miatt a Schalke sem mehet biztosra egy lőtt gól után, úgyhogy a vendégektől mi legalább két gólra számítunk. A fogadásunk tehát a gólokra vonatkozik és bízunk benne, hogy mindkét fél képes lesz ma gólt szerezni, illetve látunk majd egy harmadik gólt is a találkozón.

Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
odds: 2.00

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: