b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga 2 : Bielefeld – VfL Bochum – 01/28 18:30

A mai nap három elemzés kerül megosztásra és az első esetben teljes mértékben a statisztikai rendszer adataira hagyatkoztam.


A Bundesliga 2. mezőnye ugyan még új a statisztikai rendszerünkben, ám az adatok alapján 88% az esélye a gólváltásnak. Ennek a legfőbb apropója, hogy mindkét csapat rendre képes volt gólt kapni, ám egy-egy mérkőzést leszámítva rendre gólt is szereztek. 1,5 gól under/over határon szinte minden meccsen sikerült mindkét csapatnak overezni, ám a 2,5 gól feletti opciók már hatványozottan zöldültek. Tehát ennek apropójából, leginkább a gólváltás lehet a reális a mérkőzésen.

Statisztikai adatok alapján 1,69, ill. 1,19 a két csapat várható gólszáma. Ennek megfelelően pedig a legesélyesebb eredmény a 2-1-es végeredmény lenne.

A VfL Bochum megnehezítheti a jelenlegi listavezető dolgát. (Fotó : Getty Images)

Összességében egy nehéz és kiélezett mérkőzésre számítok, ráadásul a listavezető mérkőzésére döntő többségben rizikós fogadást ajánlani. Annyi viszont biztos, hogy a hazaiak védelme nem épp a legütőképesebb. A vendégek mérlege beszédes és ténylegesen a gyenge védelmüknek köszönhetik azt a bizonyos 14. helyet, viszont mindenképp fontos kiemelni, hogy az egyik legtöbb gólt szerezte a támadósoruk. Ami remek hír lehet számunkra, hogy mindkét oldal “gólfelelősei” a keretbe lettek nevezve, ennek megfelelően a gólokkal mindenképp megéri kalkulálnunk. A statisztikai adatok ugyan párszor megtréfáltak már minket, ám nagyon bízom benne, hogy itt a német másodosztályban, két gólerős csapat meccsén ez nem történik meg. Úgyhogy bizakodva ajánlom a gólváltást, amelyre szerintem mindenképp elfogadható szorzón tudunk fogadást kötni.

Bielefeld – VfL Bochum Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,66 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: