b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Brazil Kupa : Cruzeiro – Fluminense

Vajon továbbjut a Cruzeiro? (Fotó : Fox Sports)

A hajnali elemzéseket figyelembe véve, három mérkőzéssel készülök. Lényegében az első esetben egy kupamérkőzés került kiválasztásra, ahol a Cruzeiro és Flumiense csapatai mérkőznek meg egymással. Igencsak kiváló mérkőzésre van kilátás, hiszen a csapatok az első mérkőzésen 1-1-s döntetlent értek el és összesen 31 helyzetet alakítottak ki.


I Cruzeiro – Fluminense I

 

Aki egy kicsit jártas a brazil labdarúgásban biztosan találkozott már a két csapat nevével. A két együttes igencsak meghatározó alakja a brazil bajnokságnak/kupának, viszont most egyik csapatnak sem indult igazán jól az idény. Ami biztos, hogy nem szabad kiindulni itt a korai adatokból, viszont az szemmel látható, hogy mindkét csapat védekezése nagyon gyenge. A Cruzeiro 14 gólt kapott összesen 7 forduló alatt, míg a Fluminense 15 gólt. Ami az első mérkőzést illeti az 58. percben vezetést szerzett a Cruzeiro, majd ezt követően az utolsó pillanatokban egyenlített a Fluminense. Ezt követően 2 nappal később a bajnokságban találkoztak a csapatok ugyanebben a felállásban akkor 4-1-s eredmény született.

Ami megfigyelhető, hogy a Cruzeiro igencsak jó teljesítményű támadósorral rendelkezik, hiszen szinte kivétel nélkül minden egyes tétmérkőzésén gólt szerzett, viszont látható az is, hogy az utóbbi 7 mérkőzésén gólt is kapott a csapat.

Vajon továbbjut a Cruzeiro? (Fotó : Fox Sports)

A két csapat egymás elleni mutatója igencsak beszédes és én nem is szeretek kiindulni előző éves adatokból, csak az idei adatok a lényegesek, hiszen a teljes kezdők, a mostani keretek mérkőztek meg egymással. A lényeg, hogy 2019 május 16-án és 18-án is lejött a gólváltás a mérkőzésen, most pedig 1-1-s állásról folytatják a felek. Ami szintén egyértelmű, hogy a Cruzeiro a mérkőzés esélyese lehet hála a kiváló támadósoruknak, viszont az a 4-1-s bajnoki még ott lehet a fejekben. Az ő részükről szinte biztos vagyok a gólban, viszont a Fluminensének menni kell a továbbjutásért. Előző mérkőzésen szerencsével egyenlítettek, majd a bajnokságban 4 gólt szereztek. Egy szó, mint száz bízok a gólváltásban, amelyre szorzók alapján kötelező fogadni. Most nem számítok nagy gólzáporra, de statisztika alapján 2-3 gólos mérkőzésre van kilátás.  A bet365-n 2,20-s szorzóért lehet fogadást kötni a mérkőzésre, ez mindenképp value bet. Úgyhogy nem is húzom tovább, legjobb csapatok játszhatnak egymás ellen, 2019-ben mindkét meccsen lejött a gólváltás, most is bízom benne.

Cruzeiro – Fluminense (00:15)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,20 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: