b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

BLAST PS : FaZe – Vitality – 06/21 16:30

A CS:GO piacot nap, mint nap követtük. Rengeteg érdekes eredmény született, viszont a soron következő mérkőzést roppantul nehéz lett volna kihagyni.


A FaZe tegnap meglepetésre kikapott a compLexity csapatától, míg a Vitality ha nehezen is, de nyert a NaVi ellen és ismét összecsaphat a FaZe csapatával. Igen a felek itt a tornán már találkoztak egymással és akkor 2-0-ra nyert a FaZe.

A FaZe a 3., míg a Vitality a 10. a CS:GO világranglistán.

A FaZe ma is verheti a “ZywOo” által fémjelzett Vitality csapatát. (Fotó : hltv.org)

A mostani találkozón láthatjuk, hogy a FaZe csapata jóval jobb képességű egyénekből tevődik össze és az új igazolás “Bymas” is egyre jobban beilleszkedik a csapatba. “NiKo” továbbra is kimagaslik a csapatból és remekül irányítja a csapattársait. A Vitality leginkább csapatként erős, ám érdemes azt is megemlíteni, hogy “ZywOo” nélkül sehol sem lenne ez a csapat, ugyanis a francia játékos továbbra is a hátán viszi a társait. A játékos teljesítménye idén az egyik legjobbnak mondható, sőt kiemelhetjük, hogy talán a top3-ban helyezkedik el és a ratingje is 1,29-es értéket mutat. Annyit viszont tudni kell, hogy a FaZe több mapon is jobb mutatóval rendelkezik, mint riválisa, ráadásul Inferno és Nuke pároson annyira forma-forma a csapatok teljesítménye, hogy könnyedén foghatja ismét a FaZe a riválisát. A Vitality pickje véleményünk szerint az Overpass mapra fog vonatkozni, ott nyerhetnek. Ám ismerve a csapatok előzményeit és azt a tényezőt, hogy a FaZe milyen sorozatot tudott le akár a DreamHacken, akár itt a BLAST Premier Springen, nagyon érdekes lenne, ha ma kikapnának. Persze minden meccs más és más, ám ne feledjük, hogy a torna főnyereménye 335.000 dollár, ami azért bármelyik top csapatnak kapóra jöhet. Úgyhogy ma vélhetően a FaZe mindent megtesz a győzelemért és ismerve azt a tényezőt, hogy több pályán is jobbnak számít a FaZe, legalábbis az előzetes statisztikák alapján, ezt az 1.83-as szorzót hiba lenne a fogadóirodákra hagyni. Úgyhogy a fogadásunk alapja a FaZe győzelmére vonatkozik.

FaZe – Vitality Fogadási határidő : 16:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
FaZe (Győztes) 1.83 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: