Ismét itt a “Black Week” akciónk!!

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Oldalunk történetének harmadik heti akciójával érkezünk ami nem más, mint a BLACK WEEK! Sokaknak ismerős lehet már a “black friday” nevezetű akciókampány, amelyben leárazások szemtanúi lehetünk. A “black week” sem ismeretlen már és az első , illetve második felvonásban hatalmas érdeklődés övezte az akciót.Az akciónkban bevezetünk egy új csomagot amely a “Gold” szolgáltatást bővíti ki, illetve egy meglévőt akciózunk meg a “black week” keretein belül. Ami fontos számunkra, hogy mindenképp olyan érdeklődőket és olyan előfizetőket keresünk, akik komolyan gondolják a sportfogadást, tudják, hogy mi az a bankroll és megvan a megfelelő önkontroll számukra. Láthatóak az eredményeink és az is egyértelmű, hogy szembetűnő eredményeket nem egy hónap alatt fogunk tudni elérni közösen, hanem legalább három hónap kell ehhez. Úgyhogy itt az idő, hogy bizalmat szavazzon Ön is nekünk hosszabb távra és annak is, hogy közösen érjünk el a sikereket!

A következő csomagok kerülnek július 30. és augusztus 8. között leárazásra, illetve megosztásra. Az akcióban megosztott termékeket egy előfizető, csak egyszer igényelheti!

PRÉMIUM CSOMAG (3 HÓNAP)9.999 FT (12.000 Ft)
PRÉMIUM “GOLD” CSOMAG (3 HÓNAP – aug., szept., okt., turnusok)25.000 FT (30.000 Ft)

(A prémium “gold” csomag (3 hónap) július 30-án 00:00-kor kerül megosztásra a webáruházunkban, illetve a kedvezményes árak is onnantól lesznek elérhetőek. Az akció végeztével a prémium “gold” csomag (3 hónap) kikerül a kínálatunkból, míg a kedvezményes árral ellátott termék a régi árát fogja visszakapni.)

LENNE EGY KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK AZ ÖN SZÁMÁRA!

Amennyiben igényli mindkét akciós szolgáltatást, abban az esetben az első 20 előfizető garantált tárgyi nyereményeket kap kézhez, méghozzá a legújabb feliratos b&wtips jogvédett ajándéktárgyainkból! 

Az első 5 vásárló egy egyedileg készített b&wtips logóval ellátott sporttáskát kap ajándékba tőlünk!

Egyedi feliratos fekete színű sporttáska egyike az Öné lehet!

A következő 15 vásárló egy egyedileg készített b&wtips logóval ellátott pólót kap ajándékba tőlünk!

A b&wtips logózott pólókat bármilyen méretben eltudjuk Önnek készíteni.

A “Black Week” kampány tehát, 2019. júl. 30. és aug. 8. között tart. Az akció során az első 20 vásárlónk egyedi tárgyi ajándékokat kap tőlünk ajándékba. Fontos, hogy meglévő előfizetőink is igénybe vehetik az akciót és az előfizetésüket meghosszabbítjuk az igényelt csomag időtartamával. Minden igénylés esetén a kiállított számlákat a megadott email címekre kiküldjük és ezekben megtalálhatóak a pontos dátumok, hogy adott előfizetőnek meddig tart az igényelt tagsága. Az ajándéktárgyakat az számlázási címekre fogjuk a GLS futárszolgálat segítségével eljuttatni az első 20 vásárlónknak.

0