b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Black Friday 2022

Óriási akciókkal és kedvezményekkel várunk a 2022-es Black Friday-en is!

Az akció a hivatalos Black Friday napján, az-az 2022. november 25-én kerül megrendezésre. Amit mindenképp érdemes tudnod, hogy ezen a napon hatalmas, átlagon felüli akciókkal készülünk számodra, ugyanis a novemberi hónap utolsó péntekén minden egyes havi szolgáltatásunkat -50% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Minden amit tudni akarsz a Black Fridayről!

Miért jó ez Nekem?
Óriási kedvezményekkel és akciókkal várunk pénteken és nagyon ritka az, hogy minden havi szolgáltatásunk -50% kedvezménnyel igényelhető legyen. Ezért is ajánljuk figyelmedbe a Black Friday akciónkat!

Hogyan tudok kedvezményesen vásárolni?
Nagyon egyszerű dolgod lesz, ugyanis november 25-én a havi szolgáltatásaink neve mellett megjelenik a -50%-os leárazás és 2022. november 25-én 00:00-tól 23:59-ig minden szolgáltatásunkat -50% kedvezménnyel igényelhetsz. Neked gyakorlatilag semmi teendőd nem lesz, csak a weboldalunkra kell látogatni, ahol az általad kiválasztott szolgáltatást a kosárba kell helyezni, majd kifizetni azt.

Hogyan tudok fizetni?
A szolgáltatásainkat banki átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel lehet kifizetni a pénztár oldalon.

Hogyan kapom meg az általam előfizetett szolgáltatás tartalmát?
Az előfizetési díj beérkezése után az általad megadott email címre elküldjük a befizetésről kiállított számlát, illetve a telegram csatornák linkjeit is. Amennyiben nem találod meg az emailünket a beérkező levelek között, akkor kérünk, hogy ellenőrizd le a spam mappát is. Ha pedig ezt követően sem találnád meg az üzenetünk, akkor írj egy emailt az info@betandwintipps.com email címre! Az elemzéseinket tehát a külön erre a célra kialakított telegram csatornákon kapod meg!

Mennyi időbe tart míg feldolgozzátok az előfizetésem?
A bankkártyás fizetések esetén az automata rendszerünkön és természetesen a leterheltségen múlik, hogy milyen gyorsan kapod meg az emailt, de az általános tapasztalat az, hogy kevesebb, mint 10 perc alatt a postafiókodban lesz az üzenetünk! Amennyiben az átutalási formát választod, akkor annak a feldolgozását manuálisan végezzük és ez több időt vehet igénybe, de megpróbálunk minden átutalást pár órán belül feldolgozni. Ezen a napon több kollégánk is azon lesz, hogy mindenki igényét kiszolgáljuk és ennek ismeretében, vélhetően gyorsan feldolgozzuk majd a beérkező előfizetéseket! 

Hány terméket vásárolhatok meg egyszerre?
Bármelyik havi szolgáltatásunkat megvásárolhatod, viszont ezeket a termékeket csak egyetlen egy hónapra igényelheted! Tehát a Black Friday akciónkban feltüntetett havi szolgáltatásokat csak egy hónapig igényelheted kedvezményes árakon! Ha kipróbálnád minden szolgáltatásunk, akkor ajánljuk figyelmedbe a Full Pack szolgáltatásunkat, ami gyakorlatilag az összes szolgáltatásunkat tartalmazza!

Más kuponokat használhatok az akció során?!
Az akcióban résztvevő termékekre nem lehet használni már meglévő kuponokat!

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS

4999

Ft/hónap

PRÉMIUM „TICKET” SZOLGÁLTATÁS

4999

Ft/hónap

MAJOR LEAGUE PACKAGE

4999

Ft/hónap

PRÉMIUM „GOLD” SZOLGÁLTATÁS

5999

Ft/hónap

NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS

7499

Ft/hónap

Prémium „FULL” PaCK

14999

Ft/hónap

Szolgáltatásunkról

Sportfogadásból profitálni nem egyszerű dolog ezt tudjuk, de mi pont ezért működünk már évek óta, hiszen képesek vagyunk rövid- és hosszabb távon is profitábilis szolgáltatásként működni. Büszkeséggel állíthatjuk azt, hogy immáron több, mint 100 pozitív előfizetői visszajelzése van a szolgáltatásunknak, ami nem a véletlen műve! Mivel szeretünk az előfizetői igényeknek megfelelni, így összességében négy különböző előfizetés közül választhatsz kedved szerint. A szolgáltatásainkban rendszerint többféle sport is szerepet kap. Így az elemzéseink labdarúgás, kosárlabda, jégkorong, tenisz, amerikai futball, kézilabda, darts, futsal, e-sport és további sportokból is készülhetnek. A legtöbb elemzés természetesen a labdarúgás kínálatból érkezik, hiszen a várható gólszám előrejelzéseinknek köszönhetően, még pontosabb képet kapunk az aktuális kínálat mérkőzéseinek kimeneteleivel kapcsolatosan. Hadd mutassuk be neked a szolgáltatásainkat! Részletes tájékoztatóért kattints a lenti gombra!

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

0
%d bloggers like this: