b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bizalmatlanoknak..

“Ugyan már, ismét csak egy olyan oldal, amely lehúzni akar engem.” 
“Nulla tudás, hülye elemzések mit akarnak ezek.”
“Hülye az aki pénzt kér, hülye az aki fizet ezeknek.”
“Utólag könnyű megosztani nyertes tippeket.”
“Hagyjad már az oldalad, szar az egész.”


Ismerős ugye?

Találkoztatok már nem egyszer, nem kétszer ilyen hozzászólásokkal. Mi megpróbáltunk mindig is eltekinteni az ilyen üzenetek mellett, fair módon válaszolni és úgymond esélyt adni minden ilyen kételkedőnek, hogy szánjanak ránk időt. Kövessék a munkánkat, kövessék az eredményeinket és a mutatóinkat. Sokak hitetlenek, sokakat átvertek már más oldalak. Olyan személyek, akik sem a nevüket, sem arcukat sőt még vállalkozást sem nyitottak. Sokak ezeknek az illetőknek fizettek több tízezreket. Megérte? Nem. Elveszítette nem egy, nem két ember a bizalmát ezeknek az oldalaknak hála.


De vannak jó példák ezen a “versenypiacon”, ha már fogalmazhatok így. Nem bánom, ha másoknak reklámot csinálok, de kiemelhetném a “hatharom.com” oldalt, akik remekül dolgoznak, ingyen és prémium tippjeiket tekintve is. De akár kiemelhető szolgáltatás lehet a “VGSport” is, jó ismerősöm Kósa János vezette rendszer. Kiválóan dolgoznak, remek érvelésekkel készülnek az elemzéseik és nem mellesleg több éves tapasztalat áll a hátuk mögött. Iránymutatók? Egyértelműen. Mindig is lesznek kókler, csaló oldalak és mindig is ott lesz a veszély minden egyes helyzetében az életnek, hogy rossz útra térsz, vagy épp rossz döntést hozol. Ez az élet rendje. 

De itt lehetünk mi is példának. Hiszen évről-évre egyre biztosabb pontja vagyunk a magyar sportfogadói társadalomnak. Napról-napra egyre népszerűbbek vagyunk és nem mellesleg egyre többen támogatnak minket, szavaznak nekünk bizalmat és ez nem a véletlen műve. Rengeteg munka, utánajárás és nem mellesleg partneri kapcsolatok által jutottunk el idáig és szeretnénk még tovább jutni. Célunk közös úgymond, hiszen nyerni szeretnénk a fogadóirodákkal szemben. Az esélyek adottak mindenki számára és lényegében továbbra is azon múlik, hogy te hogyan döntesz! 

Mottónk továbbra is adott: “Ismerd meg a szolgáltatásunkat, szavazz te is bizalmat nekünk és legyünk közösen sikeresek!”

0
%d bloggers like this: