b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Belgium és Amerika a célkeresztben!

Köszönjük a megtisztelő bizalmat, mivel ilyen gyorsan összejött a 100 kedvelés természetesen nem marad el a mai ingyenes megosztásunk. Ma is három találkozóval készültünk és megpróbálunk egy hibátlan napra “ráfeküdni”. Minden esélyünk adott és három olyan találkozót választottunk ki a kínálatból, ahol várhatóak lesznek a gólok.. Részletesen a továbbiakban.


Szeretnél te is minden nap értesülni a velünk kapcsolatos információkról és hírekről?

Csatlakozz a Telegram csatornánkhoz:
http://www.t.me/betandwintipps

Ha, pedig érdekelnek az ajánlásaink és szeretnél csatlakozni:

ELŐFIZETÉSED MÁR ITT IS IGÉNYELHETED – KLIKK!


Az első mérkőzésen a New York RB – D.C. United kettős fog egymással találkozni. Lényegében a hazai csapat továbbra is az élmezőnyben (2. helyen). Míg a Rooney által fémjelzett D.C. United, az angol érkezése óta szárnyal és már az utolsó helyről elmozdulva a 8. helyen áll és tegyük hozzá, hogy a csapat mindössze 22 meccset játszott, az-az 3 mérkőzéses lemaradása van, de van már olyan csapat amelytől 5 mérkőzésre van az együttes. Úgyhogy ha “odalépnek”, illetve kihasználják a lehetőségeiket akkor várhatóan a legjobbak közé sikerül bejutniuk. Az ellenfelük nincs valami bomba formában, míg a D.C. ténylegesen az utóbbi mérkőzéseket nézve formailag az 1. helyen áll. Mi úgy véljük, hogy a két fél közt kialakulhat ma a gólváltás. A D.C. elől rendben van és megvannak a játékosai akik képesek veszélyeztetni az ellenfelek kapuját, míg a hazai csapat lényegében szinte minden mérkőzésén képes gólt szerezni, de látva az utóbbi találkozóit szinte mindig gólt is kapnak. Ezért mi úgy véljük, hogy egy fellendülő csapat ellen nehéz lesz nekik gól nélkül teljesíteni, ezért várjuk mindkét oldalról a gólokat és ezáltal várhatóan a gólváltás is kialakul majd a mérkőzésen!

New York RB – D.C. United (01:00)  Tippmix kód: 41844 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “A” kategória

A második találkozón a Portland – Seattle mérkőzés kerül megrendezésre, ahol lényegében hasonlóakat írhatnánk, mint az előzőekben. Gyakorlatilag mindkét fél jól teljesít, viszont a hazai oldalon némi gyengülés látható, míg a Seattle utolsó mérkőzéseit sorra megnyerte. A két fél fej-fej mellett halad a bajnokságban és egymás ellen javarészt mindig is gólokban gazdag mérkőzéseket játszanak. A Portland otthon nagyon jól teljesít, míg a Seattle számára úgymond utóbbi időben nincs verhetetlen ellenfél. Erre a legjobb példa az LA Galaxy elleni mérkőzés ahol 5:0-ra nyertek, de épp a Dallas, vagy a New York City elleni 2-1, 3-1-s győzelmük sem elhanyagolható információ. Mi úgy véljük, hogy a kettős összecsapásán szinte garantáltak a gólok, ezért behúzzuk a gólváltást a találkozójukon és reméljük, hogy megszületik itt is ez az opció!

Portland – Seattle (03:30) Tippmix kód: 41866 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “A” kategória

Az utolsó mérkőzésen egy belga mérkőzéssel kezdenénk, ahol egyből egy rangadó szemtanúi lehetünk. A pályán a Club Brugge – Anderlecht kettős fog találkozni egymással és a vártakkal azonosan mindkét csapat remekül teljesít a bajnokságban. Az Anderlecht 4-0-0-s mérleggel áll, míg a mai ellenfele 3-1-0-s mérleget tudhat magáénak, az-az mindkét fél 4 fordulót követően még mindig veretlen. Ma viszont érkezik a kettejük közt évek óta húzódó “rangadó”, amelyen ismét egy izgalmas, parázs mérkőzés alakulhat ki. Lényegében a jelenlegi formákat és mérkőzéseket látva mi a vendégek felé döntenénk, azt a bizonyos mérleg nyelvét, de a hazai pálya előnye, illetve a hazai publikum előtt nyújtott teljesítmények miatt, ténylegesen ez a párharc igazi háromesélyes találkozónak ígérkezik. Lényegében ezen a találkozón mi ezért ki is zártuk az esélyeket és a gólokban találtunk egy remek értéket, méghozzá a gólváltásban. Azt az egyet nem értjük, hogy miért nem 1,30 az odds, hiszen lassan ide helyezi a Szerencsejáték ZRT. a szorzókat, de az 1,55-s szorzót meg kell lovagolni. Mindkét fél minden egyes mérkőzésén betalált, illetve az Anderlecht három mérkőzésén gólt is kapott. Ezért mi úgy véljük,hogy ma a hazai pálya előnye, illetve a hazai publikum előtt a Brugge képes lesz a gólszerzésre, míg a vendégek jelenlegi formájuk miatt szinte garantáltan beveszik a hazai hálót, ezért mi behúztuk a gólváltást a találkozón és “B” kategóriás tippként ajánljuk azt!

FC Bruges – Anderlecht (14:30)  Tippmix kód: 27248 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “B” kategória

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: