b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Belgákkal hangolódnánk az estére!

A hétvégi remeklésünk után, több üzenetet kaptunk, hogy segítsünk és próbáljunk meg a Világbajnokság ideje alatt, több olyan mérkőzéssel és több olyan opciót megosztani, amelyek a prémium szolgáltatásunk részét képzik. Mi megpróbálunk mindenkinek eleget tenni, viszont csak annyit kérünk, hogy ha nyersz folyamatosan a megosztott tippekkel, akkor tarts velünk a “Prémium szolgáltatás” igénybevételével a sikerek után!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra! Viszont ingyenes tippként a Belgium – Panama mérkőzésére hoztunk két tippet, amelyek teljes egészükben így szerepelnek a tippadásunkban a mai napon!

A mai “B” kategóriás tippünk a Belgium- Panama mérkőzésre esik, ahol vélhetően a “hazai” együttes képes lesz a győzelemre. A belga csapat számunkra egy olyan induló a VB-n akikben benne lehet a “meglepetés”, hiszen sokak nem őket várják az élmezőnybe, de mégis számolni lehet, sőt kell velük. Most pedig egy olyan válogatottal szemben kell “farkasszemet” nézniük, amely, mint labdarúgás, mint keretértékek tekintetében jóval alul marad a belgákkal szemben. Igaz a tegnapi nap után, ahol a brazilok és a németek is botlottak, már-már ez egy merészebb kijelentés, de úgy véljük, hogy a tegnapi nappal a VB-n lezárulhatnak a meglepetés eredmények. Innentől még jobban fognak figyelni a “nagyobb” csapatok, és még inkább koncentrálva, illetve győzelemért hajtva fognak a pályára lépni. Láthattuk, hogy nem szabad itt egyik csapatot sem leírni, viszont ez a mai párharc a belgák részéről a kötelező 3 pontért fog zajlani. A mai tippadásunk javarészt ezért is késett, hiszen vártuk a várható kezdőcsapatot, amelyre már a belga újságok “szinte” 100%-s biztonsággal közlik, hogy ki látható majd a pályán a kezdősípszónál. Mi ezt látva hoztunk egy általunk “nem mindig favorizált” opciót, amely a hendikepes fogadás lesz és ezt az opciót “B” kategóriás tippként osztjuk meg az előfizetőinkkel! A belga keret igencsak beszédes, vélhetően gólt sem kapnak ma, de ha kapnak is arra lesz legalább 3-4 gól válaszként.

Belgium várható kezdőcsapata:
Courtois, Alderweireld, Boyata, Vertonghen, Meunier, Carrasco, Witsel, De Bruyne, Hazard, Mertens, Lukaku

Panama várható kezdőcsapata:
Penedo, Machado, Escobar, Baloy, Davis, Gomez, Barcenas, Godoy, Cooper, Rodriguez, Tejada

Ahogy látható a belga kezdőben Witsel, De Bruyne, Hazard, Mertens és Lukaku ötös már-már magáért beszélhetne, de a hátsó alakzat a Courtois, Alderweireld, Kompany, Verthongen, Meunier ötös szintén a vb talán egyik legjobb védősorának számíthat.

Mi úgy véljük, hogy a találkozón az amúgy gyenge erőkből álló Panamai támadósor nem fog tudni gólt szerezni, illetve levegőben szinte elképzelhetetlen, hogy megverjék a belga védelmet. Így mi egy 3-0-s végeredményre számítanánk, viszont az előző mérkőzésekből kiindulva akár a Panamaiak a gyors labdajáratásukkal egy gólt találhatnak, így a 3-1 sem elképzelhetetlen. Egy biztos, hogy ma a belgák az előző napi eseményekből tanultak, nem véletlen áll fel ma ilyen kezdő egy jóval gyengébb Panama ellen és mi arra készülünk, hogy az első perctől a kapu elé szegezik a rutinos, tehetséges belga játékosok, az amúgy nem sok európai futball stílussal találkozó Panamaiakat.

Belgium – Panama (17:00) Tippmix kód: 42354 H
Tipp:Belgium (Hendikep 0:1) odds:1,55 “B” Tét:6 egység

A “C” kategóriába szintén a Belgium – Panama ajánlunk egy tippet. A mérkőzésen, ahogy már a fentiekben is leírtuk gólokra számítunk és ebben talán nem kell sokáig fürkészni, hogy az egyik legjobb testi adottságokkal rendelkező és jelenleg a Manchester Utd. erősítő csatár teljesítményében bízunk, aki nem más, mint Lukaku. Úgy véljük, hogy a belga támadó a Costa Rica elleni formáját már hozhatja a Panamaiak ellen. Lényegében a védelem “felkötheti a gatyáját”, hiszen a magasságát bőven kihasználhatja, az amúgy alacsonyabb Panamaiakkal szemben, illetve a remek helyezkedésének köszönhetően több gólt is szerezhet a fiatal támadó. Mi úgy véljük, hogy ma ő is elkezdi a gólgyártást a VB-n és bízunk a teljesítményében. 

Belgium – Panama (17:00) Tippmix kód: 05366 H
Tipp:Igen (R. Lukaku szerez gólt?) odds:1,70 “C” Tét:1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: