b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Belga Kupa : Standard Liege – Brugge – 03/04 20:45

A Brugge előző fordulóban legyőzte az első helyen álló Genk csapatát. Ezzel ismét nyílttá téve a bajnoki cím sorsát. Ma viszont kötelező számukra a győzelem. (Fotó : Getty Images)

A Belga Kupa negyeddöntőjében a Standard Liege – Club Brugge fog egymással megmérkőzni és őszintén szólva nem mernék sokat arra tenni, hogy ma a Brugge kiharcolja a továbbjutást. Egyrészt azért, mert a Standard Liege egy elég kiszámíthatatlan csapat és ismerve a körülményeket leginkább a kupa maradt számukra, ahol bizonyíthatnak. A hazaiaknál elég hektikus a helyzet, hiszen a gólszerzés tekintetében elég jó produktummal rendelkezik az együttes, ám a bajnokság egyik legtöbb döntetlenjét hozta össze a csapat. A mai rivális pedig köztudottan az a Club Brugge lesz akik a bajnokságot magabiztosan vezetik és ugyan legutóbb az Európa Ligából kiesett a csapat, ettől függetlenül a hazai kupasorozatokban szerintem helyt fog állni az együttes.

xG (Várható gólszámadat)
1.462.11
Várható végeredmény : 1-2

 

A Standard Liege – Brugge párosítás a 2020/2021-es kiírásban már kétszer került megrendezésre és a jelenlegi felállásban 1-1, míg fordított felállásban 3-1-es eredményekkel zártak a csapatok. Ez pedig számomra mindenképp mérvadó, illetve van még két tényező amely alapján azt tudom mondani, hogy ma a gólváltásban, mint opcióban mindenképp van érték. A Brugge a kupában elsőként az Olsa Brakel ellen lépett pályára, ahol 6-1-es sikerrel zárt, majd jött az Antwerp elleni meccsük, ahol 3-1-re nyertek. A Standard Liege is elég magabiztos teljesítménnyel jutott el a negyeddöntőig. Az első meccsüket a Seraing ellen 4-1-re hozták, majd a Kortrijk csapatát ejtették ki egy 2-1-es sikert követően. Mivel ma a Liege a házigazda, így mindenképp bízom abban, hogy képesek lesznek gólt szerezni, ugyanis a jelenlegi szezon során szinte minden egyes meccsén megtette ezt a csapat. A Brugge is szinte minden meccsén képes volt gólt szerezni és ha csak a 2021-es meccseket nézzük, akkor látható, hogy csak a legutóbbi Európa Liga mérkőzésükön nem sikerült a gólszerzés számukra. Egy szó, mint száz elég kétélű lesz ez a párharc és nagyon meglepne, ha bármelyik csapat arra játszana, hogy egy döntetlen után hosszabbításban dőljön el a párharc. A Brugge-t esélyesebbnek érzem, ám hazai pályán a Standard Liege-t sem írnám le, ugyanis egy-egy mérkőzést leszámítva rendre képes volt legalább döntetlennel zárni a csapat.

Predikció : 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 1.72Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: