b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Belga Kupa : Kortrijk – Antwerp – 02/06 20:45

Számomra minden egyes statisztikai adat és tényező a gólváltásra hajaz. (Fotó : Getty Images)

Az első mérkőzés esetében egy belga kupamérkőzés került górcső alá. Lényegében mindkét fél bajnokságbeli mutatói alapján bőven lehet következtetni a mostani mérkőzésre, ám a kupamérkőzéseken látott eredmények is igencsak beszédesek lehetnek.


A mérkőzés esetében kijelenthetjük, hogy a két együttes igencsak bő számmal termelte a gólokat a bajnokságban. Ugyan most kupamérkőzésről beszélünk, ám az odavágón láthattuk, hogy egyik fél sem vette fél vállról a kupát, ráadásul itt az elődöntőben már ez egy óriási hibafaktor lenne. A Kortrijk számomra idén igencsak meggyőző, ráadásul az együttes szép számmal termelte a nyertes ajánlásokat a statisztikai rendszerben és lényegében ugyanez volt elmondható az Antwerpről is. Mindkét csapat nagyon jól teljesít a kapu előterében az Antwerp 43, míg a Kortrijk 33 gólt szerzett 24 forduló alatt a bajnokságban, míg a kupában minden meccsén képes volt mindkét együttes gólt/gólokat szerezni. Ami egyértelmű, hogy a Kortrijk egy jóval kedvezőbb ágról került ide, míg az Antwerp nyerni tudott a Standard Liege, Genk kettős ellen az előző két fordulóban.

A várható gólszámadatok alapján 1,44, ill. 1,53 a két csapat mutatója. Ez alapján a gólváltás ismét reális lehet a találkozón.

Legutóbb sikerült a Kortrijk meccsén profitálnunk és ténylegesen a statisztikai adatoknak megfelelően teljesít a csapat. Most pedig az-az Antwerp érkezik hozzájuk, akik idegenben szintén képesek a statisztikának megfelelően teljesíteni. A tét nem kisebb, mint a fináléba jutás. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy mindkét oldalról az lett leközölve a saját médiáján keresztül, hogy kulcsfontosságúnak érzik a mostani mérkőzést és csak a mostani találkozóra koncentrálnak. Ugyan az Antwerp idén az élmezőnyben tartózkodik, ám egyértelmű esély itt a kupában van, hiszen a Brugge aligha lesz befogható. Úgyhogy én szerintem ma mindent megtesznek a vendégek majd a győzelemért, ám a Kortrijk remek formában van, ráadásul hazai pályán szinte mindig képesek gólt szerezni. Legutóbb a Standard Liege ellen fogadtunk a Kortrijk meccsére, akkor zöldült a megosztott gólváltás, itt most az 1-1-es végeredmény egyik félnek sem kedvez, úgyhogy nagy hiba lenne kibekkelni a 90 percet. Abban biztos vagyok, hogy az egyik fél betalál és vélhetően erre válasz is fog érkezni. Úgyhogy a fogadásom alapja a gólváltás lenne, amit bátran 5 egységgel ajánlok fogadásként.

Kortrijk – Antwerp Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,66 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: